Mama lui Mihai Mitoșeru, primele declarații după divorțul fiului ei de Noemi: ”Eu aştepam să rămână însărcinată”

 Stamen Diana
.

Mama lui Mihai Mitoșeru a dezvăluit motivul pentru care fiul ei și Noemi nu mai sunt împreună. Camelia Mitoșeru speră ca cei doi să se împace, pentru că fiul ei suferă foarte mult. Divorțul a fost anunțat de prezentatorul TV.

Noemi și Mihai Mitoșeru se despart după 13 de ani de relație. Din spusele prezentatorului TV, Noemi este cea care a decis să plece din căminul conjugal, astfel că aceasta de trei luni s-a mutat la mama ei. Mihai Mitoșeru își dorea copii, însă nu acesta era și scopul soției sale în acest moment.

Mama lui Mihai Mitoșeru a mărturisit că fiul ei suferă după Noemi și că speră să se împace cât mai repede. Camelia Mitoșeru a mai declarat că nu este vorba despre un alt bărbat sau o altă femeie, ci despărțirea a fost una fără prea multe explicații. Prezentatorul TV a fost cel care a anunțat divorțul de femeia lângă care a stat mai bine de un deceniu.

„Eu o iubesc pe Noemi, a fost fata mea. Nu ştiu ce se întâmplă. După 13 ani este foarte greu. Eu nu am făcut diferenţă între copii. Mă doare sufletul. Ea nu a plecat la alt bărbat şi nici el la altă femeie. Pur şi simplu, oamenii se despart şi nici ei nu ştiu de ce. Vine un moment şi se rupe ceva.  El este mai mare decât ea şi îşi dorea un copil foarte mult, iar ea nu avea scopul acesta. Eu aştepam să rămână însărcinată şi ea şi-a pus silicoane. Cred că ea copilăreşte. De când a murit tatăl ei s-a schimbat foarte mult. Mie mi-a spus cândva că acesta a fost un semn să nu mai facă nuntă. Dacă pot să-i împac mâine mă duc. Da, mi-au cerut sfaturi, le-am spus să aibă răbdare, că timpul le rezolvă, că poate este o rătăcire. Mihai a avut multe momente când a vrut să meargă să divorţeze şi i-am spus să aibă răbdare că poate se întoarce. Pentru Mihai e groaznic, o iubeşte foarte mult. Sunt convinsă că şi ea îl iubeşte. De trei luni, am avut speranţa că se împacă şi Mihai a zis că mai bine bag divorţ, ca nu cumva în vieţile noastre să apară cineva şi să ne facem de râs”, a spus Camelia Mitoşeru la Antena Stars.

FOTO: Facebook

Mihai Mitoșeru și NoemiMihai Mitoșeru și Noemi

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton