Mama Geta, prima reacție după ce Culiță Sterp a încălcat regulamentul la Survivor: "E așa o greșeală majoră?"

 Cica Cristina
.

Culiță Sterp a încălcat regulamentul la Survivor și este în pericol de a fi eliminat din competiție. Mama Geta susține că nu ar vrea ca fiul ei să părăsească show-ul în acest punct, menționând că și-ar dori ca fiul ei să fie iertat și să-și poată continua parcursul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Culiță Sterp este un concurent puternic la Survivor, însă acum se află în pericol de eliminare după ce a încălcat regulamentul competiției sportive. Mama Faimosului a avut o primă reacție după cele întâmplate.

Culiță Sterp le-a dat tuturor emoții după ce s-a pierdut timp de zece ore în junglă, fiind căutat nu doar de către echipa de producție, ci și de către Garda de Coastă din Dominicană.

Culita-Sterp-1-3Culita-Sterp-1-3

Mama Geta: „E așa o greșeală majoră?'

Mama Geta transmite că nu vrea ca fiul ei să părăsească competiția și nu consideră că ar fi făcut vreo greșeală majoră, doar pentru că s-a pierdut în junglă. Mama Faimosului susține că dacă ar avea pe cine ruga să-l ierte, ar face-o fără ezitare.

„El s-a rătăcit prin junglă. E așa o greșeală majoră? La cât e de mare jungla acolo putea să se rătăcească și o săptămână… Dacă aș avea de cine să mă rog ca să îl ierte… eu asta aș face', a declarat mama lui Culiță Sterp în emisiunea „Teo Show', de la Kanal D.

Citește și: De ce a plecat Culiță Sterp de la Survivor și cum a ajuns să se rătăcească 10 ore:”Am plâns ca un copil”

Citește și: Iubita lui Culiță Sterp de la Survivor, atac dur la adresa Simonei Hapciuc:„A zis că e avar și că nu se gândește la copil'

Citește și: Drama lui Starlin de la Survivor:„Părinții mei au divorțat când aveam 3 ani'. Cum se înțelege cu părinții vitregi / EXCLUSIV

Citește și: Alina și Ilan Laufer, ședință foto cu gemenii lor, născuți prematur.Cum arată bebelușii la două luni

Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă, în pericol de eliminare de la Survivor

Joi seară urmează să se întrunească Consiliul de Urgență. Prezentatorul Daniel Pavel a anunțat că unul dintre concurenți va părăsi competiția. Vizați ar putea fi Culiță Sterp și Sebastian Chitoșcă, care au încălcat regulamentul competiției. La auzul verdictului, fotbalistul izbucnește în lacrimi.

„Bine v-am găsit la Consiliul de Urgență de la Survivor România, pentru a ne lua rămas bun de la unul dintre voi! Culiță, Sebastian, ați încălcat regulamentul, iar încălcările de regulament au consecințe!’, transmite Daniel Pavel.

De ce a plecat Culiță Sterp în junglă

Culiță Sterp a povestit de ce a plecat și cum a ajuns să se rătăcească în pădure.

„Am mers foarte, foarte mult. M-am rătăcit în pădure în timpul ăsta și am stat vreo zece ore. Aseară stăteam la foc și am început să plâng deodată, plângeam ca un copil. Câteodată explodez pentru că se adună lucruri. Tocmai că am pățit să spun un lucru unui om pe care îl consideram prieten și nu era așa, așa că mi-e greu să împărtășesc. Am pățit, cuiva pe care îl consideram prieten și după aia tot eu eram trădător.

Când am ieșit din apă și i-am văzut pe toți oamenii aliniați nu mi-a venit să cred. Eu zici că eram infractorul și ieșeam din apă. M-au speriat când i-am văzut. Mă așteptam să mă caute, dar nu atâta lume. E un lucru bun că înseamnă că le pasă imediat. Acum îmi dau seama că e chiar periculos să te rătăcești, să rămâi singur prin pădure, ei se pot gândi la orice. Poți să cazi pe undeva, poate să te muște ceva’, a relatat Culiță Sterp la Kanal D.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton