Ce ritual are mama Denisei Răducu în fiecare noapte: "Mă trezesc la 3, ora la care a murit, și..."

 Cica Cristina
.

Denisa Răducu s-a stins din viață la 27 de ani, în urmă cu patru ani. De atunci, mama ei nu și-a revenit. Încă își plânge fiica, iar acum face dezvăluiri neașteptate cu privire la ritualul ei de când a pierdut-o. Mama Denisei trăiește o adevărată dramă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Denisa Răducu a murit la o vârstă fragedă, iar mama ei încă nu a accepatt pierderea ficei sale. Boala necruțătoare a doborât-o, iar mama artistei s-a adunat cu greu. Nici acum nu și-a revenit complet, la patru ani de la decesul fiicei sale.

Denisa-Raducu-1Denisa-Raducu-1

Mama Denisei Răducu: „Mă trezesc la 3 dimineața, ora la care a murit'

Mama Denisei a dezvăluit ritualul său din fiecare noapte, de când artista nu mai este printre noi. Geta Răducu se trezește noapte de noapte la ora 03.00, ora la care fiica ei a murit, și se uita la pozele artistei. Familia îndurerată încă speră ca totul să fi fost doar un coșmar.

Încerc să trec peste tot, că nu am încotro. De patru ani, mă trezesc la 3 dimineața, ora la care prințesa mea a murit, și mă uit pe Internet la pozele ei. Pe lângă asta, de patru ani, nu mai stau la masă, mănânc doar în picioare.

Pentru că fiica mea nu este și ea la masă, nu mai pot sta la masă, ca oamenii. Îmi mai imaginez că o să vină acasă, vorbesc cu mine că e plecată pe la concerte, prin America, și tot sper', a spus Geta Răducu, pentru playtech.ro.

Mama Denisei Răducu a intrat în depresie

Mama Denisei a intrat în depresie după pierderea suferită și a reușit să se pună pe picioare duoî ce a devenit bunică.

Am avut și o perioadă îndelungată de depresie, dar mi-am refăcut viața și băiatul actualului soț are un băiat și ne-a făcut bucuria să ne facă bunici. Acum are doi ani și el a reușit să mă scoată din depresie', a mai spus ea pentru sursa citată.

Citește și: Tatăl Denisei Răducu, dezvăluiri cutremurătoare la 3 ani de la moartea artistei:”Oi fi mai închis la culoare, dar copiii sunt ceva sfânt”. Ce s-a întâmplat la parastas

Citește și: Mama Denisei Manelista, mărturisiri dureroase la 3 ani de la moartea fiicei sale. Ce i-a spus în vis:'Îmi cerea…'

Citește și: Cum se înțelege Iuliana Marciuc cu fiul ei adolescent și cu fiica lui Adrian Enache:„Cu Diana am o relație…'/ EXCLUSIV

Citește și: Ce cadou costisitor i-a pregătit Meghan Markle fiicei sale, înainte de naștere:„L-am gravat'

Tatăl Denisei Răducu: „Merg zilnic la cimitir, i-am făcut altar în casă'

La rândul lui, tatăl Denisei este la fel de îndurerat după patru ani. A precizat că merge zilnic la cimitir pentru a-și vedea fiica, iar în casp i s-a făcut un adevărat altar.

'Merg zilnic la cimitir, la Denisa, să îi aprind o lumânare și să vorbeasc cu ea. I-am făcut altar, aici, în casă, pe pereți am multe tablouri cu pozele ei, ca să-mi mai alin dorul de ea', a povestit tatăl Denisei.

Ce s-a întâmplat cu vila Denisei Răducu

Denisa Răducu, înainte de a fi răpusă de cancerul de ficat, dorea să își ridice casa visurilor ei în comuna Ştefăneşti, jud. Vâlcea. Din nefericire, aceasta a apucat doar să ridice pereții exteriori.

După moartea artistei de acum aproape patru ani, apartamentul, dar și casa, i-au rămas moștenire surorii acesteia, Adelina. Emilian Răducu, tatăl răposatei cântărețe de manele, a declarat că lucrările la casă sunt gata și că totul arată exact așa cum și-a dorit Denisa Răducu.

De asemenea, acesta a afirmat că sora Denisei a investit în casă și că aceasta urmează să se mute în respectiva locuință, la vară, împreună cu familia ei

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton