Mama creatoarei de modă Ingrid Vlasov a murit, după ce a fost infectată cu COVID-19. Viviana era medic de profesie: ”Starea ei s-a agravat brusc”

 Stamen Diana
.

Mama lui Ingrid Vlaslov a murit, după ce a fost infectată cu COVID-19. Viviana era medic de profesie, iar organismul ei nu a mai rezistat în lupta cu noul coronavirus.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

După o săptămână de luptă cu acest virus perfid, mama creatoarei de modă s-a stins din viață. Viviana Vlasov era internată la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași, iar starea ei s-a agravat îtr-un ritm galopant.

Mama lui Ingrid Vlasov avea 72 de ani și a murit pe 22 august, după ce starea ei de sănătate s-a agravat neașteptat de repede. Medicii de la Spitalul de Boli Infecţioase 'Sfânta Parascheva' din Iaşi au depus toate eforturile pentru o ține în viață.

„La început părea să meargă bine, nu punea probleme. Nu ştiu să fi avut comorbidităţi care să îi afecteze starea de sănătate. În ultimele două zile, însă, starea doamnei s-a agravat brusc, a intrat la Terapie Intensivă. Practic, foarte repede i-a fost devastat sistemul cardio-respirator, renal, tot. Cu toate eforturile depuse, din nefericire, doamna s-a stins, organismul nu a mai putut lupta”, a declarat Carmen Manciuc, directorul medical la Spitalului de Boli Infecţioase.

mama-lui-Ingrid-Vlasov-a-muritmama-lui-Ingrid-Vlasov-a-murit

Ingrid Vlasov a postat pe una dintre rețelele de socializare o fotografie cu mama ei fără să spună prea multe: 'Mama ⚘ 06.02.1948 – 22.08.2020'.

Citește și: Ce mare și frumoasă s-a făcut fiica lui Ingrid Vlasov și a lui Marian Nedelcu! La 16 ani, Noelle a ajuns fashion influencer

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton