Majda s-a accidentat și a leșinat la Survivor: "Nu mai vedeam". Cum se simte

 Cica Cristina
.

Majda Aboulumosha s-a accidentat din nou la Survivor! Faimoasa s-a lovit puternic la cap și la umăr, iar în cele din urmă a leșinat în brațele lui Jador. Cum se simte concurenta după incident!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Majda Aboulumosha de la Survivor s-a accidentat serios în timpul jocului pentru recompensă. În cadrul probei, câte doi concurenți trebuiau să conducă o roată înaltă de doi metri. Majda a fost lovită la cap și la umăr, după ce roata a căzut pe partea ei.

A dus jocul până la capăt, însă la final s-a prăbușit și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Majda-Survivor-1Majda-Survivor-1

Majda a leșinat în brațele lui Jador

Până la urmă a leșinat în brațele lui Jador care îi era alături pentru a o ajuta să-și revină. „Mi-a căzut foarte tare roată pe umăr și pe cap. Am amețit dintr-o dată', a apucat Majda să spună înainte să leșine.

Colegii i-au stat alături până a reușit să-și revină complet și să se pună pe picioare. „Am simțit amețeală și nu mai vedeam. Eu nu știu să mă opresc', a spus Majda după ce și-a revenit.

Citește și: Cine este Majda Aboulumosha de la Survivor.A fost părăsită de tată la 1 an și l-a găsit după 25 de ani

Citește și: Fiica Majdei, mesaj pentru mama ei după ce s-a accidentat la Survivor:”Prima dată nu am plâns, dar…”

Citește și: Mihai Călin, totul despre debutul în televiziune, în urmă cu 25 de ani:„Ajunsesem să ieşim cu bodyguarzi după noi'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Cătălin Moroșanu, Faimosul de la Survivor.Sunt împreună de 19 ani!

Cine este Majda de la Survivor

Majda Aboulumosha de la Survivor, în vârstă de 33 de ani, s-a născut în Ploiești. Mama sa este de româncă, iar tatăl de origine libaneză. A absolvit Colegiul Economic „Virgil Madgearu’, secția Servicii din Ploiești și Universitatea Hyperion, specializarea Turism.

Majda și-a făcut apariția în televiziune încă de la vârsta de 12 ani și a prezentat moda. A participat la emisiunea concurs În al 9-lea cer, la Acasa Tv, iar apoi a fost distribuită în mai multe telenovele românești. A jucat în serialele Regina, Aniela și Iubire și Onoare. De curând, a jucat și în Fructul Oprit de la Antena 1.

În calitate de om de televiziune, Majda a fost colegă de platou cu Cristi Brancu, la Agenția VIP, timp de 2 ani. De asemenea, a prezentat Showbiz Report, alături de Andrei Ștefănescu, la Antena Stars. După doi ani la Antena Stars, a anunțat că pleacă de la post: „Au fost 2 ani cu 2 proiecte pline de emotie, in care mi-am pus sufletul si v-am simtit mereu aproape', a transmis Majda la acel moment.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton