Cine este și cum arată iubitul Madonnei, mai tânăr cu 36 de ani decât ea: "Nu-mi puteam imagina pe nimeni mai bun cu care să-mi petrec carantina"

 Cica Cristina
.

Madonna petrece zilele de izolare la domiciliu, alături de iubitul ei cu 36 de ani mai tânăr. Vedeta a dezvăluit că se simte norocoasă și că este partenerul ideal, alături de care să-și petreacă carantina.

Madonna Ahlamalik Williams leaving The Grand Rex in ParisMadonna Ahlamalik Williams leaving The Grand Rex in Paris

Madonna, care urmează să împlinească 62 de ani, are în prezent o relație cu Ahlamalik Williams unul dintre dansatorii ei. Cum săptămâna trecută tânărul a împlinit 26 de ani, regina muzicii pop i-a transmis un mesaj absolut emoționant.

'La mulți ani, dragostea mea! Nu-mi puteam imagina pe nimeni mai bun cu care să-mi petrec carantina.', a scris Madonna pe rețelele de socializare, în dreptul unor fotografii cu cei doi.

Precum era de așteptat, au apărut o serie de comentarii, unii fani susținând că el ar fi, de fapt, „cel mai norocos bărbat în viață” pentru că o are alături pe artistă. Alți fani au postat inele de logodnă, semn că se așteaptă ca relația să treacă într-o nouă etapă.

Madonna, detalii din dormitor: „Nu am fost niciodată cu un tip prost dotat”

În urmă cu câteva luni, Madonna a șocat din nou, oferind detalii picante din dormitor. Dat fiind că a avut atât de multe relații, a avut întotdeauna ceva surprinzător de spus.

Madonna a uimit de data aceasta în cadrul turneului „Madame X' cu declarații de-a dreptul spumoase: „Cum se numeşte un bărbat cu penis mic?’, a adresat ea simpla întrebare celor prezenţi la concert. 

Răspunsul e că eu habar n-am pentru că n-am fost niciodată cu un tip prost dotat. Măsura contează, nu are niciun rost să ne prefacem că nu e aşa!’, a lămurit chiar ea publicul, care nu contenea cu uralele.

Sursa foto: Instagram, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton