Mădălina Pamfile a născut cel de-al doilea copil. Prima imagine cu fetița fostei asistente TV

 Stamen Diana
.

Mădălina Pamfile a născut astăzi cel de-al doilea copil. Fosta asistentă TV a devenit mamă pentru a doua oară și este extrem de fericită. Mădălina Pamfile a dezvăluit numele fetiței și a postat primele imagini cu micuța.

Fosta asistentă a lui Dan Capatos s-a retras din lumina reflectoarelor și s-a focusat pe viața de familie. Mădălina Pamfile a născut astăzi cel de-al doilea copil și a avut emoții foarte mari.

Fetița vedetei a venit astăzi pe lume și se numește Samira. Mădălina Pamfile a așteptat cu nerăbdare să-și strângă la piept copilul. În ultima perioadă, bruneta este extrem de discretă când vine vorba de viața de familie.

'Bine ai venit pe lume, Samira! 27.02.2020', este mesajul postat de proaspăta mămică pe una dintre rețelele de socializare. Bruneta a postat două fotografii cu bebelușul, însă a preferat să-i ascundă fața pentru moment.

Mădălina Pamfile mai are o fetiță, în vârstă de doi ani, Sofia. Fosta iubită a lui Radu Mazăre a adus pe lume primul copil în vara anului 2018. Vedeta l-a cunoscut pe tatăl copiilor ei, după ce a divorțat de Alin Bruno, bărbatul cu care a fost căsătorită până în anul 2017.

Citește și: O mai ţineţi minte pe Mădălina Pamfile, fosta iubită a lui Radu Mazăre?Asistenta TV are o dulceaţă de fetiţă, care îi seamănă perfect!

FOTO: Instagram

Mădălina-Pamfile-a-născut-1Mădălina-Pamfile-a-născut-1
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton