Mădălina Ghenea și-a sărbătorit ziua de naștere alături de fiica ei, pe plajă. Ce dietă ține vedeta pentru o siluetă perfectă, la 32 de ani

 Cica Cristina
.

Mădălina Ghenea a împlinit 32 de ani în urmă cu câteva zile și arată incredibil! Vedeta a fost surprinsă recent, de paparazzi, pe o plajă din Portofino! Iată cât de bine arată actrița în costum de baie!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Mădălina Ghenea care a împlinit pe 8 august 32 de ani se menține într-o formă fizică de invidiat! Are un trup zvelt, bine sculptat, picioare lucrate și o talie de viespe.

Românca a fost surprinsă recent de paparazzi zilele pe o plajă în Portofino, alături de fiica ei și câțiva prieteni.

Citește și: Oana Radu, de nerecunoscut după ce a slăbit 20 kg. Cum arată în costum de baie:are siluetă de fotomodel

Costumul de baie de culoarea smaraldului i-a venit ca turnat Mădălinei, iar imaginile cu ea la plajă au făcut furori. Toate privirile au fost ațintite asupra ei și nici nu este de mirare!

Vedeta, însoțită de prieteni, a fost fotografiată în timp ce se juca cu micuța ei, Charlotte.

Citește și: Brigitte Pastramă, în vacanță cu soțul și cu fiica ei, la Paris!Pe ce cheltuie banii, în plin scandal pe moștenire cu fiul ei, Robert Sfăt

Dieta ținută de Mădălina Ghenea pentru o siluetă de invidiat

Pe lângă faptul că face mult sport, actrița este adepta unei diete mediteraneene. Mănâncă mult pește, îndeosebi somon, fructe de mare, iar salatele, pline de semințe nu lipsesc de la nicio masă așa cum, nelipsite sunt și smoothie-urile.

O altă regulă de la care fotomodelul nu se abate ar fi că mănâncă fructe sărace în calorii, precum ananas sau kiwi.

Citește și: Raluca Pascu a atras toate privirile la plajă, în costum de baie!Soția lui Pepe are trup de manechin

Vedeta nu se înfomtează și nici nu se ferește să mai guste și câte ceva dulce atunci când simte nevoia, potrivit libertateapentrufemei.ro.

*EXCLUSIVE* Sexy Romanian actress and model Madalina Ghenea is spotted on holiday as she hits the beach with daughter Charlotte and friends out at Sestri Levante in Portofino.*EXCLUSIVE* Sexy Romanian actress and model Madalina Ghenea is spotted on holiday as she hits the beach with daughter Charlotte and friends out at Sestri Levante in Portofino.

Sursa foto: Profimedia, Instagram, Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton