Mădălin Ionescu a izbucnit pe Facebook: ”Coronavirusul nu e o pandemie. E o golănie a unor servicii secrete…”

 Oana Popoiag
.

Odată cu primul caz de coronavirus confirmat în România, panica a intrat în majoritatea caselor, iar prezența virusului a generat numeroase teorii. Mădălin Ionescu a venit cu propria versiune despre resorturile nevăzute ale bolii și a izbucnit pe Facebook, considerând că totul este manipulare.

După ce a fost confirmat primul caz de coronavirus în România, oamenii au gestionat în diferite moduri teama că temuta boală a ajuns la noi. În același timp, au apărut numeroase teorii despre izbucnirea epidemiei.

Mădălin Ionescu, ipoteză-șoc despre coronavirus

Mădălin Ionescu a publicat pe Facebook un mesaj cuprinzător despre coronavirus, carea avut foarte mare succes în social media. Vedeta a explicat teoria sa legată de 'psihoza' create și a subliniat cine sunt marii câștigători în furtuna panicii care a determinat populația să gloească rafturile supermarketurilor și a farmaciilor.

'Isteria mediatică din jurul coronavirusului este, evident, întreținută artificial. Trecem peste demența la care a ajuns presa și dorința/ speranța nevrotică a multor ziaristi de a relata despre apariția a noi și noi cazuri de infectare … Coronavirusul' nu e o pandemie. E clar! E o golănie a unor servicii secrete și un test despre cât de ușor pot fi destabilizate economii puternice sau cât de simplu pot fi manipulați oamenii prin intermediul unei arme biologice transformată in virus mediatic. O pandemie a fost gripa spaniolă' de la începutul secolului trecut . Au murit atunci peste 60 de milioane de oameni. In luna mai coronavirusul' va fi uitat. Până atunci se vor îmbogăți anumite sectoare farmaceutice și retaileri alimentari.

Coronavirusul' ar putea fi Paștele, Crăciunul și Anul Nou la un loc pentru supermarketurile din toată lumea. La noi, deși nu s-a semnalat vreun caz, oamenii au dat buzna prin magazine. Romanii golesc rafturile chiar dacă nu-i dau banii afara din casă. Asta da lovitură comercială! Anul trecut, pe vremea asta, peste 300 de conaționali au decedat de gripa autohtonă și nu s-a sinchisit nimeni ( au fost peste 90 de mii de îmbolnăviri) . Am sentimentul vag că se fac eforturi ca acest virus de import să ajungă și în România … Trebuie să fim și noi în rândul lumii. Trăiască marketingul și naivitatea umană!', a scris Mădălin Ionescu pe pagina sa de Facebook.

Foto: arhiva VIVA!, Instagram

coronavirus Româniacoronavirus România
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton