Lucian, fostul iubit al INNEI, va deveni tătic pentru prima dată. Primele imagini cu iubita lui, însărcinată: ”Sunt cel mai fericit”

 Stamen Diana
.

Bucurie mare pentru Lucian Ștefan Gîtiță! Fostul iubit al INNEI va deveni tătic pentru prima dată și a ținut să împărtășească marea veste cu toată lumea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Fondatorul Global Records nu-și mai încape în piele de fericire de când a aflat că va deveni tătic. Lucian Ștefan este extrem de discret în ceea ce privește viața personală, însă nu a mai putut să țină ascuns că familia lui se mărește.

„Sunt cel mai fericit bărbat în viață, sunt atât de norocos să te am alături', a scris Lucian pe Instagram.

INNA-și-LucianINNA-și-Lucian

Până acum, viitorul tătic nu a dezvăluit prea multe detalii despre iubita lui. Dacă ar fi să ne luăm după mărimea burticii viitoarei mămici, sarcina este destul de avansată și ar putea fi însărcinată în cel de-al doilea trimestru.

Felicitările au curs pe pagina de Instagram a lui Lucian Ștefan. Se pare că prietenii și cei care îl apreciază s-au bucurat enorm la aflarea veștii.

La 30 de ani, Lucian Ștefan era deja milionar

Pentru succesul pe care îl are acum, Lucian Ștefan a început să muncească încă de la o vârstă fragedă. Fostul iubit al INNEI a pornit de jos și a reușit să-și construiască un adevărat imperiu.

'Când aveam 12 ani mi-am deschis o sală de internet. Povestea e foarte lungă, dar, pe scurt, eram foarte priceput pe zona de online. Eram maniac de internet. Făceam SEO la vremea aia, făceam și business din treaba asta. Dar mă jucam și Star Craft, Counter Strike, toate jocurile care existau. Stând mult pe internet și înțelegând fenomenul a fost natural să fac tranziția asta către muncă. Iar când am început cu INNA, pe lângă căratul bagajelor, scriam și blogul, care era o chestie simplă, ca de WordPress, și unde puneam o poză nouă zilnic. Atât făceam! Asta pentru că nu făcea nimeni ceva in real time, nimeni nu livra content nou către fan base. Și toți spuneau că „Mamă! Ce tare e site-ul ăla!'. Dar era nimic. Ideea era să fim mereu activi și să livrăm content. Mie mi se părea o chestie absolut normală, dar toți se minunau de felul în care comunicam.', spunea Lucian Ștefan pentru unsitedemuzica.ro.

Citește și: Cum s-a schimbat relația dintre Antonia și Alex Velea după aproape 3 luni de izolare: „Secretul este ca fiecare să știe când să lase de la el'. Cum se înțelege solista cu soacra ei / EXCLUSIV

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton