Luca Reghecampf și iubita lui, Asiana Peng, primele reacții după ce Corina Caciuc a născut: "Bine ai venit..."

 Cruceru Cristina
.

Luca Reghecampf și iubita lui, Asiana Peng, primele reacții după ce Corina Caciuc a născut un băiețel. Copilul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf este în culmea fericirii, pentru că fratele lui cel mic, Liam, a venit pe lume. Mesajele emoționante transmise de Luca și Asiana, în mediul online!

EȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Luca Reghecampf și Asiana Peng au ținut să transmită mesaje foarte emoționante, în mediul online, la scurt timp după ce Liam a apărut pe lume. Corina Caciuc a născut un băiețel perfect sănătos, în această dimineață. Laurențiu Reghecampf este cel care a postat prima fotografie cu fiul său și i-a dezvăluit și numele: Liam. Un nume unic, ce începe tot cu litera L, la fel ca în cazul lui Luca și Laurențiu Jr.

Laurentiu-Reghecampf-11Laurentiu-Reghecampf-11

Corina Caciuc a adus pe lume, în această dimineață, băiețelul ei și al lui Laurențiu Reghecampf. Vestea cea mare a fost dată chiar de celebrul antrenor de fotbal, care a publicat și prima fotografie cu cel mic. Mesajele de felicitări au curs la postarea făcută de tehnicianul Universității Craiova. Cel mic a fost primit cu multă căldură atât din partea apropiaților, cât și a celor care-l apreciază pe antrenor.

Citește și: Corina Caciuc a născut. Laurențiu Reghecampf a dezvăluit numele băiețelului

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj pentru Laurențiu Reghecampf, după ce Corina Caciuc a născut un băiat: „Să îl întreacă pe Cristi Borcea'

Citește și: Laurențiu Reghecampf, primele declarații după ce a devenit tată a treia oară: „Toată lumea este bine. Totul perfect”

Citește și: Taraful din Clejani, alături de Johnny Depp în scandalul cu Amber Heard: „I-am zis lui Ioniță să-l sune și să-i spună că…'

Luca Reghecampf și iubita lui, Asiana Peng, primele reacții după ce Reghe a devenit tată

Luca Reghecampf și Asiana Peng, iubita lui, au reacționat imediat în mediul online, după ce micuțul Liam a venit pe lume. Luca, fratele mai mare al lui Liam, i-a urat 'Bine ai venit în familie', alături de o inimă albastră. La fel a procedat și Asiana Peng, care i-a urat lui Liam: 'Bine ai venit pe lume, micuțule'. Cei doi tineri par foarte fericiți pentru că Laurențiu Reghecampf a devenit din nou tată. Antrenorul are trei băieți, cu trei femei diferite și este foarte mândru de aceștia.

Laurențiu Reghecampf, primele declarații după ce a devenit tată a treia oară

Laurențiu Reghecampf a devenit tată pentru a treia oară, în această dimineață. Micuțul Liam a venit pe lume la primele ore ale dimineții, pe data de 19 mai. S-a născut natural și este perfect sănătos. Antrenorul Universității Craiova a făcut primele declarații, la câteva ore după ce băiatul lui s-a născut.

„Toată lumea este bine. Totul perfect. A avut 3.440 kilograme la naștere, 49 cm', a declarat Reghe, pentru Click!.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton