Lovitură după lovitură pentru Anca Serea! De ce a pierdut mai multe terenuri moștenite de la fostul ei soț

 Cica Cristina
.

Anca Serea a întâmpinat o serie de probleme de sănătate, ajungând de mai multe ori la spital, are datorii de mii de euro, iar acum se confruntă cu noi probleme. Vedeta a rămas fără mai multe terenuri moștenite de la primul soț, după ce statul a expropiat-o. Și asta nu e tot! Iată ce se întâmplă cu averea soției lui Adi Sînă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

În ultima perioadă, Anca Serea pare urmărită de ghinion! S-a confruntat cu probleme de sănătate și a ajuns de mai multe ori la spital în acest an. Într-una dintre ocazii, vedeta nu a putut participa nici la aniversarea fiicei sale, Sarah.

Anca Serea suferă de o anemie severă, încă din copilărie: „Eu am o anemie care-mi dă bătăi de cap de foarte mulți ani și pentru că am un stil e viață, uneori nesănătos și foarte agitat„, a povestit vedeta la un moment dat.

Anca Serea, datorii de mii de euro

Nici în plan financiar, lucrurile nu stau mai bine pentru Anca Serea, care pare să resimtă deja criza financiară. Anca și Adi Sînă au datorii de 7.000 de euro. Trei din cei șase copii ai cuplului învață la școli private, unde taxa de școlarizare este una destul de piperată.

Instituția a anunțat-o pe vedetă că a rămas restantă cu taxa de școlarizare și că acum are de plătit și o dobândă, conform contractului. Procesul s-a desfășurat pe repede-înainte, iar Anca Serea, titularul contractului de școlarizare, a aflat că datoria de 2.136 euro a crescut la 3.642 euro. Sentința este una executorie iar vedeta a avut timp 10 zile să atace hotărârea, în caz contrar putând fi declanșată procedura de executare silită (în cazul neplății datoriei).

Astfel, la scurt timp o bancă din România a obținut acordul judecătorilor să treacă la executarea silită împotriva Ancăi Serea și a unei societăți administrate de Adi Sînă, care se ocupă cu producția audio-video. Banca încearcă astfel să recupereze suma restantă de la un credit făcut în anul 2016, din care mai este de plătit 16.776 lei (aproximativ 3.400 euro).

Anca Serea pierde parcelele de teren pe care va trece autostrada de centură

Și problemele par că nu s-au oprit aici pentru Anca Serea, dat fiind că recent a primit o înștiințare potrivit căreia urmează să fie expropriat de câteva parcele de teren din comuna Cernica, Ilfov. Motivul? Pe aceste proprietăți ale Ancăi Serea ar urma să treacă autostrada de centură și, atfel, o parte dintre acestea au intrat deja în posesia Ministerului Transportului printr-o decizie a premierului Ludovic Orban.  

Terenurile în discuție, care apar în planul de lărgire al Șoselei de Centură a Capitalei, au fost moștenite de Anca Serea, David și Sarah, copiii mai mari, și o altă rudă din partea primului soț al vedetei.

Câți bani va primi Anca Serea de la stat

Guvernul României a înștiințat toți proprietarii de terenuri din zonă că urmează să fie expropriați, dar că vor primi o sumă de bani stabilită clar prin ordin de ministru.

Anca Serea deține patru terenuri extravilane și s-a făcut deja repartizarea: cât va lua statul din teren și ce sumă de bani i se cuvine. Primul teren are 4.526 mp, statul ia 1.492 mp, iar suma care îi revine Ancăi Serea este de 16.734,12 lei. Al doilea teren are aceeași suprafață, iar statul ca lua 101 mp, contra sumei de 1.134,76 lei.

Anca-Serea-1Anca-Serea-1

Al treilea teren are 5.000 de mp, statul ia 17 mp pentru suma de 190,61 lei. Din ultimul teren de 3.467 mp, statul ia 12 mp pentru suma de 134,55 lei. În total, Anca Serea va primi pentru 1.622 mp de teren suma de 18.194,04 lei, adică aproximativ 3.700 euro.

Vestea proastă este că prețul oferit de stat este cam de patru ori mai mic decât cel al zonei, potrivit Wowbiz.

Citește și: Ce a declarat Gabi Cristea despre Anca Serea și familia ei numeroasă.Prezentatoarea TV a spus totul despre al treilea copil

Citește și: Anca Serea și Adi Sînă au datorii de mii de euro.Nu își mai permit să plătească școala copiilor

Citește și: Momente grele pentru Anca Serea.Cinci dintre cei șase copii ai ei s-au îmbolnăvit!

Citește și: Însărcinată în luna a șasea, Gina Pistol a căzut și s-a umplut de vânătăi.Cum se simte prezentatoarea Chefi la Cuțite, acum

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton