Lorelai Moșneguțu, fetița fără mâini care a câștigat Romanii au talent, începe școala online: "Nu vor mai veni profesorii acasă"

 Cica Cristina
.

Toată lumea și-o amintește pe Lorelai Moșneguțu, fetița fără mâini care a cucerit o țară întreagă cu vocea sa de aur și voința sa de fier, în ciuda problemelor cu care se confruntă. Lorelai Moșneguțu de la Românii au talent începe acum școala online, precizând totuși că va merge o dată de săptămâna la școală.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Lorelai Moșneguțu a câștigat concursul de talente de la Pro TV în urmă cu 3 ani, făcându-se remarcată la ediția din 2017. De atunci, viața ei s-a schimbat radical. Cu marele premiu și-a cumpărat un apartament, iar viitorul e tot mai promițător. 

Lorelai Moșneguțu de la Românii au talent a crescut și este o domnișoară în toată regula. Este în clasa a XI-a, la secţia de Canto Clasic a Liceului de Arte «Bălaşa Doamna» din Târgovişte.

Citește și: Cum a debutat Cabral în televiziune, în urmă cu 20 de ani:„Am vrut să mă opresc'. Regula pe care a respectat-o pentru o carieră longevivă/ EXCLUSIV

Talentata adolescentă începe școala online, urmând să meargă o singură dată pe săptămâna la școală, pentru cursurile de muzică:

„Eu voi studia, cel mai probabil, doar online, ceea ce pentru mine e un mare avantaj. Din fața calculatorului, am ocazia să particip alături de colegii de clasă, să interacționez cu ei, să-i văd. În mod normal, acele ore le făceam singură acasă, cu profesorul.

Citește și: Nelu Tătaru a făcut anunțul!Când va ajunge în România primul vaccin anti-COVID

În principiu, vom fi în scenariul hibrid. Eu, însă, voi învăța doar online, nu vor mai veni profesorii acasă. Iar fizic la școală voi merge doar o dată pe săptămână, la orele de canto. Pentru mine, este perfect așa. Orele de muzică și de cor e foarte important să fie ținute în sala de clasă sau în amfiteatru, alături de alți colegi și instrumentiști. Ar fi foarte complicat să ne pregătim la muzică de acasă. Suntem 50 de elevi în cor și nu ne-am auzi între noi online, nu ne-am sincroniza din cauza semnalului', susține Lorelai, potrivit Click!

Citește și: Ilinca Vandici merge la psiholog după pandemia de coronavirus:„Soțul meu a observat că m-am schimbat și mi-a atras atenția'

Lorelai-Mosnegutu-1Lorelai-Mosnegutu-1

Lorelai s-a născut fără mâini, fără femur la ambele picioare, cu o dislocare de şold. Tânăra a învățat în mare parte la domiciliu, fiindu-i destul de greu să se deplaseze la școală. Până acum, se prezenta fizic doar la orele de muzică, und emerge și acum, la teze sau examene.

În 2018 a terminat școala gimazială și a primit premiul I, a avut media cea mai mare. Ea continuă să apară la emisiuni TV, ba chiar oamenii o opresc pe stradă să îi ceară autografe.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton