Loredana Groza, cele mai provocatoare apariții! La 50 de ani, artista pune pe jar Internetul ținute sexy și le dă replica haterilor

 Oana Popoiag
.
LoredanaLoredana

Loredana Groza a fost încă de la începutul carierei o artistă îndrăzneață, care nu s-a ferit de apariții extravagante sau provocatoare. La aproape 50 de ani, Loredana continuă în aceeași notă, atrăgând atenția cu outfiturile sale provocatoare și decolteul amețitor și provocând reacții de tot felul.

Comparată adesea cu Madonna pentru stilul extravagant, capacitatea fabuloasă de a se reinventa muzical și de a se menține în top indiferent de trenduri, Loredana rămâne, la aproape 50 de ani, poate cea mai spectaculoasă artistă de la noi. Multe artiste din generația tânără abordează acum lookuri excentrice, dar Loredana o făcea încă din vremea când nu era la modă și când accesul la trendurile internaționale nu era așa facil.

Înzestrată de mama-natură cu calități fizice impresionante, Loredana continua să emane sex-appeal și la 49 de ani. Dar și să intrigue și, pe alocuri, scandalizeze, cu aparițiile sale provocatoare. Cea mai recentă apariție de acest fel, unde Loredana a etalat un decolteu impresionant, a pus Internetul pe jar.

Loredana Groza, despre hateri: 'Nu poți să bârfești, să judeci pe alții și să arăți bine în exterior'

Pe lângă talentul incontestabil, desigur că și aspectul fizic a contribuit în cazul Loredanei Groza la succes. Cu toate acestea, vedeta a declarat pentru VIVA! că frumusețea nu se rezumă doar la aspectul fizic. Răspunsul Loredanei pare că îi vizează și pe cei care sar să judece orice apariție. Așa cum s-a întâmplat recent, când artista a apărut într-un decolteu adânc, iar opinia publică a sărit să comenteze.

„Cred că există doar o practică pe care trebuie să o ai, o rutină, în a-ți îngriji trupul chipul și mintea și spiritul. Toate acestea trebuie corelate. Nu poți să ai grijă doar de ridurile de pe față și să ai riduri în suflet. Nu poți să bârfești, să judeci pe alții și să arăți bine în exterior, pentru că toate astea își pun amprenta.

Orice gând negativ, orice răutate, emoție negativă te îmbătrânesc și într-un fel te urâțesc. De ce să nu recunoaștem? Oamenii frumoși sunt oamenii care emană din interior o generozitate și o bunătate.

Cred că a te păstra în această mentalitate, spiritualitate te ajută să arăți bine, să rămâi tânăr, pentru că o minte tânără e nesufocată de idei preconcepute și răutăți gratuite!', a declarat Loredana Groza pentru VIVA!.

Foto: Instagram 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton