Loredana Chivu suferă de o boală gravă. Medicii refuză să o trateze: ”Era să mor pe masa de operație”

 Stamen Diana
.

Loredana Chivu a fost invitată într-o emisiune TV, unde a povestit cu ochii în lacrimi că suferă de o boală gravă. Blonda a mărturisit și că a fost la un pas să moară pe masa de operație.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

O vedem mereu cu zâmbetul pe buze și pusă pe distracție, însă puțini știu că Loredana Chivu suferă de o boală gravă. Invitată într-o emisiune TV, blonda a mărturisit că a făcut septicemie și că a fost la un pas să își piardă viața pe masa de operație.

Loredana-Chivu-boală-1Loredana-Chivu-boală-1

Loredana Chivu nu a vrut să dezvăluie boala de care suferă, însă este foarte speriată, iar mulți medici au refuzat să o trateze. Din cauza problemelor de sănătate pe care le are, fosta asistentă TV este nevoită să mai fie operată încă o dată.

'Am făcut septicemie, era să mor pe masa de operație, acum nu am nicio soluție, e ceva general, s-a extins. Sunt foarte speriată, nici nu pot să vorbesc despre asta. O să vă spun totul, dar acum avocații mei se ocupă de lucrul acesta, plus că trebuie să fiu și eu bine psihic. Urmează o altă intervenție chirurgicală, cu anestezie generală, pentru care nu sunt deloc pregătită', a spus Loredana Chivu, cu lacrimi în ochi, în cadrul emisiunii 'Showbiz Report'.

Citește și: De ce s-au certat Loredana Chivu și Simona Trașcă: „A fost ca sora mea și acum nu mai există deloc”

Citește și: Cum arăta Loredana Chivu, înainte să debuteze în showbiz. A concurat cu Adelina Pestrițu pentru postul de asistentă Tv la Capatos

Citește și: Loredana Chivu, prima reacție după ce i-a fost incendiată mașina: „Am fost foarte șocată. Am trăit un coșmar și sper din suflet să plătească în fața legii”

Citește și: Nașul lui Alex Bodi, arestat în același dosar de proxenetism, nu e străin de lumea mondenă. Adrian Tâmplaru avut o relație cu Loredana Chivu

Loredana Chivu merge în fiecare zi la medic

Situația este mai gravă decât ne-am fi imaginat. Fosta asistentă a lui Dan Capatos încearcă să găsească un medic bun care să o trateze. Loredana Chivu a mărturisit că merge în fiecare zi la medic, ba chiar a apelat și la doctorii din străinătate.

„Am fost și bine, am fost și rău până la un anumit punct. Acum sunt în situația în care nu știu încotro să o iau. O să fie bine, așa cred, în fiecare zi merg la medic. Am vorbit cu niște medici mari din țară, nu găsesc o cale de scăpare, nu am o promisiune, nu am nimic, pentru că unii deja mi-au refuzat cazul. Urmează să trimit rezultatele și în străinătate, asta ar fi ultima șansă. Credința în Dumnezeu m-a ținut pe picioare. Tot ce mi se întâmplă acum a fost declanșat de un anumit moment, o alegere greșită', a mai adăugat blonda.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton