Lora s-a accidentat grav în timpul unor filmări: "S-a fisurat osul". Cum a apărut la Vorbește lumea

 Cica Cristina
.

Lora trece prin clipe grele! Prezentatoarea de la Vorbește Lumea a apărut în scaun cu rotile în cadrul emisiunii, punându-și fanii pe jar. Vedeta a povestit chiar ea ce i s-a întâmplat!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Lora trece momente grele. Vedeta a lipsit în primele minute de la Vorbește Lumea și toată lumea s-a întrebat ce anume i s-a întâmplat. Cove a fost cel care a făcut anunțul cu privire la ce a pățit colega lui de platou.

Lora-1Lora-1

Cove: „Vestea a venit ca un trăsnet'

Cove a povestit, în stilul caracteristic, că Lora s-a accidentat serios la picior, în timpul unui antrenament la sala de forță.

„Buna mea colega Lora era într-o tensiune, era agitată. Spre seară, când savuram o cană cu ceai, vestea a venit ca un trăsnet. Lora, sportul nu e pentru toată lumea. Stai cuminte, nu te băga.

S-a dus, ce a vrut să facă? Să fie micuța Jackie Chan, să fie karatistă? Și ce a ieșit? Noroc că avem colegi care să o ajute. Ce ai făcut, Lorico?', a spus Cove la Vorbește Lumea, timp în care Lora era ajutată de câțiva colegi să urce pe scenă.

Citește și: Lora s-a vaccinat anti-COVID-19! Cum se simte artista:”Recunosc că mi-a fost frică”

Citește și: Poveștile celor două inele de logodnă primite de Lora. Cum a cerut-o în căsătorie Ionuț Ghenu:”M-a trezit din somn și…”/ EXCLUSIV

Citește și: Pavel Bartoș, adevărul despre momentele grele din căsnicie:„A fost o perioadă în care mă și mir cum am rezistat'/ EXCLUSIV

Citește și: Jean de la Craiova a scăpat ca prin minune de o explozie cumplită.„Poate astăzi cântam pe nori'

Lora: „Dacă sunt cuminte n-o să fie nevoie de operație'

Lora pregătea un videoclip și s-a accidentat serios la un antrenament la sală. Artista nu și-a dat seama câtă forță fizică are, și s-a lovit puternic la picior, fisurându-și o bucățică din os. Pentru moment este nevoită să poarte o orteză și își face deja griji cu privire la o posibilă operație.

„Avem o orteză. E ca un ghips. Am venit cu marker și pentru autograf. Ieri am fost foarte agitată. După emisiune, am avut de filmat ceva drăguț: un antrenament MMA. Cum eram așa tensionată, am zis: „măi, ce idee bună, de când n-am mai dat un pumn sănătos'. La antrenamente, exact la încălzire… N-am dat în om, am dat în saci, în perne. Cu dreptul perfect dau, pentru că la stângul am avut și tibia și peroneul rupte, cumva instinctul corpului meu a fost să-și apere tibia și am dat cu laba piciorului și am nimerit într-o margine și s-a fisurat osul ăsta. Am dat în perna aia, dar am dat în margine, foarte tare.

Am zis „au', dar nu m-am oprit. Am alergat și m-am trânit, am făcut prinsoare. După ce s-a terminat antremantul și am pășit din sală și s-a dus adrenalina… „Au', du-te la spital, fă radiografia. Am fisură și să sperăm că dacă sunt cuminte n-o să fie nevoie de operație. Trebuie sa tin trei săptămâni (n.r. – orteza). (…) Mă doare', a povestit Lora.

Lora: „L-am fisurat'

„Ți-am zis că, după o vârstă, anumite activități sportive e bine să le amâni. Ai dat atât de tare încât ți-ai rupt piciorul singură?', a întrebat-o colegul ei, Cove.

„L-am fisurat, da, o bucățică din os. Trebuie să mănânc câte puțin din toate acum.', a răspuns Lora.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton