Lora, în lacrimi după ce a fost anunțată că i s-a anulat din nou zborul. De trei luni a rămas blocată în Bali: ”Nu mai pot”

 Stamen Diana
.

Când spera că se va întoarce acasă, Lora a primit din nou o veste proastă. Zborul de pe 9 iunie a fost anulat, iar artista a cedat și a început să plângă. De trei luni, vedeta este izolată în Bali.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Chiar dacă se află într-un loc de vis, Lora nu mai rezistă din cauza dorului de casă. În urmă cu 3 luni, artista și iubitul ei, Ionuț Ghenu, plecau în vacanță, în Bali, și nici nu-și imaginau că vor rămâne blocați acolo.

„Ni s-a anulat iar zborul. Banii de pe zborul ăsta, care sunt destui, nu ni se dau înapoi și ar însemna să facem o investiție majoră și să zburăm din Bali în Jakarta și de acolo spre altă escală și spre casă. Nu ni se dau banii înapoi dacă alegem alt zbor. Eu pot să mai stau până în iulie. Acum, următorul zbor ar fi programat pe 1 iulie. Nu e atât de grav, să sperăm că se întâmplă'a declarat Lora.

Vedeta este nevoită să mai stea încă o lună în Bali, până la următorul zbor. Din păcate, Lora nu poate alege alt zbor, pentru că ar pierde banii și compania aeriană nu îi returnează.

Citește și: Lora a trecut prin momente dificile în Bali, când prietenii ei s-au îmbolnăvit: „Febra dengue are, la început, simptome similare cu COVID-19. Am stat izolați împreună” / EXCLUSIV

Lora, cu ochii în lacrimi: 'Nu mai pot!'

Deși Bali este un loc superb, cântăreața nu prea mai rezistă și așteaptă cu nerăbdare să se întoarcă acasă. Lora a spus cu ochii în lacrimi că nu mai poate și că trece prin multe schimbări emoționale din această cauză.

„Nu mai pot. Mi se întâmplă. Am câteodată schimbări emoționale. Neprevăzutul încă mă încearcă. Dar sunt și fericită în același timp. E frumos aici, dar îmi e foarte dor de fratele meu pentru că are nevoie de mine. Dar mai e puțin', a mai spus Lora.

Lora-12Lora-12

Lora și Ionuț Ghenu sunt nevoiți să închirieze o altă casă pentru următoarea lună.

Citește și: Lora și Ionuț Ghenu se confruntă cu noi probleme în Bali: „Izolarea oamenilor a dus la o epidemie de țânțari. Ni s-a spus că este mai rău să faci dengue decât coronavirus”

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton