Lora a îmbrăcat rochia de mireasă pentru a doua oară. Anunțul făcut de artistă: ”Lecția iertării în iubire este poate cea mai grea”

 Stamen Diana
.

Lora a îmbrăcat rochia de mireasă pentru a doua oară, iar artista a făcut anunțul care i-a bucurat enorm pe fanii săi. Ionuț Ghenu a fost cu siguranță foarte emoționat când a văzut-o.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Lora le-a pregătit o surpriză fanilor săi și a îmbrăcat o superbă rochie de mireasă pentru ultimul videoclip pe care îl lansează. Artista a stârnit un val de reacții cu ținutele sale, iar toată lumea a felicitat-o crezând că a făcut pasul cel mare alături de Ionuț Ghenu. Vedeta nu a ajuns în fața altarului alături de iubitul ei, ci a filmat pentru piesa ei, 'Dacă dragostea'.

'Lecția iertării in iubire este poate cea mai grea dintre toate.
Nu este doar despre a-l ierta pe cel care ţi-a greşit iremediabil pe scara dreptății tale, ci de a te ierta și pe tine și a învăța din asta. În povestea acestui cântec, avem drama iubiţilor care au pus orgoliul lor mai sus decât iubirea. In loc să se ierte și să-și mai dea o șansă, au ales să se despartă. Ce sens are dreptatea ta, când inima plânge?'
, este mesajul pe care artista l-a pus la descrierea melodiei.

Lora a postat o fotografie cu ea în rochie de mireasă și a primit multe felicitări. Artista a ținut să mulțumească tuturor pentru cuvintele frumoase pe care i le-au adresat: 'Mulțumesc pentru iubire'.

Lora-17Lora-17

Motivul pentru care Lora nu se căsătorește cu Ionuț Ghenu

În decembrie anul trecut, Lora își făcea planuri de nuntă cu Ionuț. Totuși, după experiența în care au rămas blocați în Bali, cântăreața are alte priorități.

„În același timp, înainte de Crăciun, vrem să mergem pe la Oradea, la niște prieteni, apoi pe la Iași, pe la alți prieteni, care e posibil să ne fie și nași. Discutăm, ei vor, noi vrem. Da, poate stabilim ceva, sărbătorile sunt un prilej bun de a face chestia asta', a declarat, pentru Libertatea, Lora, în 2019.

Cântăreața își dorește o petrecere frumoasă de nuntă, dar cea mai importantă pentru ea rămâne ceremonia religioasă. Acesta este și motivul pentru care au făcut, deja, o logodnă, și spune mereu că ea și Ghenu sunt uniți în fața lui Dumnezeu.

Citește și: Lora a scris mesaj dureros pe Instagram, iar fanii s-au întrebat dacă relația cu Ionuț Ghenu e în pericol: „Peste toate astea adăugăm răzbunarea omului iubit…”

Citește și: Lora rupe tăcerea la doi ani de la participarea la Asia Express. Ce spune despre aranjamentele din emisiune și despre banii pe care i-a primit: 'Multe lucruri nu s-au dat la TV'

Citește și: Cum se menține Lora în formă. Artista are o siluetă de invidiat chiar dacă nu își pune restricții la mâncare

Citește și: Lora a recunoscut abia acum ce probleme de sănătate a avut în Bali: 'Am avut simptome și a fost mai greu primele trei zile'

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton