Logodnicul Elenei Marin de la Survivor, despre Jador și Cătălin Moroșanu: „Nu sunt întâmplătoare apropierile dintre ea și cei doi”

 Mirea Roxana
.

Elena Marin a ieșit pentru a treia săptămână consecutiv favorita publicului la Survivor România. Andrei, logodnicul Faimoasei, a făcut mai multe afirmații referitoare la ce se întâmplă în Republica Dominicană. Acesta a spus că apropierea Elenei de Jador și Cătălin Moroșanu nu este întâmplătoare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Elena Marin a devenit favorita publicului pentru a treia oară consecutiv la Survivor. Logodnicul acesteia a mărturisit că este un vis devenit realitate pentru Elena întrucât Faimoasa nu se aștepta să fie îndrăgită de oamenii de acasă.

Elena-Marin-2-1Elena-Marin-2-1

A 3-a saptămână consecutivă în care a ieșit favorită înseamnă enorm, e un vis frumos pentru ea. Știu de acasă că nu se aștepta să iasă favorita publicului vreodată (așa cum a spus și ea), am vorbit despre asta înainte să plece, Elena fiind un om extrem de modest. Dar se pare că oamenii apreciază atât evoluția sportivă, cât și sufletul ei, motiv pentru care le mulțumim celor care au votat-o', a spus Andrei, logodnicul Faimoasei Elena Marin, pentru WOWbiz.ro.

Andrei, mândru de Elena Marin de la Survivor

Andrei este mulțumit de nominalizarea Elenei Marin la Survivor și mândru că i-a rămas prietenă Andreei Antonescu până la capăt.

Citește și: Logodnicul Elenei Marin de la Survivor, un nou atac la adresa lui Sebastian:”Sunt curios când va recunoaște că el e veriga slabă”

Citește și: Zanni a încercat să o întoarcă pe Andreea Antonescu împotriva Elenei Marin, la Survivor:„Ai grijă la șerpi'

Citește și: Mădălina Ghenea joacă în filmul House of Gucci.Imagini spectaculoase alături de Al Pacino

Citește și: Cristina Ich, abandonată de tată la vârsta de 2 ani:„El nu m-a cautat niciodată. Știe că sunt cunoscută'

Nominalizarea Elenei a fost cea corectă, indiferent din ce punct de vedere privim. Dacă ne uităm în clasament, Sebi stă cel mai rău pe cifre, dintre toți faimoșii prezenți la consiliu, Andreea fiind deja nominalizată, iar Roxana Nemeș, absentă din motive medicale. În schimb, trebuie să recunosc, am văzut-o afectată de eliminarea Andreei Antonescu, am văzut că s-a consumat enorm în acel moment. Andreea, așa prieteni să tot ai! O voi felicita pe Elena, când se va întoarce în țară, pentru valorile ei și pentru faptul că nu a renunțat la aceste valori nici măcar în cele mai grele condiții' a mai spus Andrei.

Logodnicul Elenei Marin, despre Jador

Logodnicul Elenei Marin de la Survivor spune că apropierea Faimoasei de Jador și Cătălin Moroșanu nu este întâplătoare pentră că amândoi sunt oameni sufletiști. Acesta speră că Jador se va recupera și va putea duce competiția Survivor până la capăt.

Nu cred că sunt întâmplătoare apropierile Elenei de Moroșanu și de Jador. Sunt oameni sufletiști și sunt sigur că acesta este motivul, pentru că toți trei par să fie pe aceeași lungime de undă când vine vorba de competiție și de felul lor de a fi. Toți vor să câștige, dar vor să o facă onorabil… Eu, pe de altă parte, încă mai sper la o minune pentru Jador, e un „nebun” frumos, bun pe traseu și cu suflet mare, merită să continue la Survivor România 2021',  a mai declarat logodnicul Elena Marin de la Survivor.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton