Liviu Guță s-a logodit la trei luni de la divorț. Cine este femeia care îl face din nou fericit

 Stamen Diana
.

În urmă cu trei luni, Liviu Guță și Iuliana semnau actele de divorț, la notar. Cei doi s-au decis să o ia pe drumuri separate, dar totuși să păstreze o relație bună de dragul celor doi copii.

Liviu Guță este fericit din nou și se pregătește să se însoare pentru a doua oară. În viața artistului și-a făcut deja apariția o femeie, Maria Roxana, care l-a făcut să uite complet de suferință.

La doar trei luni de la divorțul de Iuliana, Liviu Guță este extrem de fericit și se pregătește de nuntă. Artistul a mărturisit că are o relație bună cu fosta soție, iar copiii sunt pe mâini bune.

'Eu cred că am dreptul la fericire, iar eu mi-am găsit fericirea. Te iubesc, Maria Roxana! Am uitat să vă spun ce era mai important. A spus DA! ❤️ Aceasta femeie a aparut in viata mea la câteva luni dupa divort și ma face fericit. Fosta mea sotie e bine, copiii sunt bine si toată lumea e fericita! Va rog frumos sa nu mai judecați și sa va vedeți de treaba voastră, de familiile voastre, de copiii vostri și așa mai departe. Este treaba mea ce fac cu viata mea și atât! O iubesc pe Roxana și ne-am logodit. Suntem fericiti, compatibili maximum și vom fi fericiti pana la sfârșitul vieții. Maria și Mario sunt copiii mei și ai fostei soții (mama copiilor) Iuliana și așa vor rămâne toată viata lor! Va mulțumim eu și Roxana pentru urări! Dumnezeu sa va binecuvânteze pe toți sa fiți fericiti', este mesajul postat de Liviu Guță pe una dintre rețelele de socializare.

Artistul încă nu vrea să arate fotografii cu logodnica lui, însă promite că în curând o va prezenta tututor. Liviu Guță a anunțat că s-a logodit și că urmează să dezvăluie cine este noua iubită.

Liviu Guță a divorțat după un mariaj de 13 ani

Zvonurile au apărut în momentul în care Liviu Guță a ales să-și schimbe statusul pe Facebook, trecându-și apelativul „Singur'. Și, cum nu iese fum fără foc, iată că speculațiile au fost adeverite, iar Liviu a confirmat informația, în exclusivitate pentru VIVA! „Da, este adevărat. Am divorțat, la notar, de comun acord, fără resentimente. Chiar s-a terminat totul. Copiii răman la ea, dar ne înțelegem, am rămas prieteni de dragul copiilor. E normal ca eu să o ajut în continuare! Nu pot spune motivele, important este că ne comportăm civilizat de dragul copiilor', a declarat Liviu Guță, în exclusivitate, pentru VIVA!.

Citește și: Premieră în lumea manelelor! Liviu Guță a divorțat după un mariaj de 13 ani.La cine au rămas cei doi copii – EXCLUSIV

FOTO: Facebook

Liviu-Guță-s-a-logoditLiviu-Guță-s-a-logodit
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton