Livian de la Puterea Dragostei, acuzații dure la adresa Ștefaniei de la Mireasa: "De ce vrei să-ți joci cartea de victimă după 6 luni?"

 Cica Cristina
.

Livian de la Puterea Dragostei lansează un atac dur la adresa Ștefaniei Urecheatu de la Mireasa. Reacția survine după ce au fost făcute publice imagini cu fosta concurentă de la Puterea Dragostei după ce a fost bătută de fostul partener!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Scandalul în care este implicată Ștefania, care a fost bătută și tunsă de fostul iubit, a stârnit o serie de controverse și de reacții. Dintre acestea, una dintre cele mai vehemente a fost cea a lui Livian de la Puterea Dragostei.

Livian de la Puterea Dragostei subliniază că nu este de acord sub nicio formă cu violența împotriva femeilor, indiferent de motiv.

Citește și: Giulia Nahmany face foamea la Ferma pentru că este vegetariană.Mihaela Rădulescu „a spălat' răutatea Annei Lesko!

Nu sunt de acord cu violența asupra unei femei. Oricât îi ea de a dracului, oricât te-ar fi înșelat. Nu. Și când te-a înșelat, cel mai dureros lucru pe care poți să-l faci pentru ea, să-l simtă, nu s-o bați, că bătaia trece și după două zile e la fel. Încă știți cum povestește cu prietenele ei? Cel mai tare știti ce o doare? „Ieși din fața ochilor mei!' Băieți, nu bateți lupoaicele! Mai bine indiferență. Aia doare cel mai tare', a transmis Livian pe vlog.

Citește și: Anda Adam a fost eliminată de la Ferma. Primele declarații, după ce a pierdut duelul cu Elena Chiriac:'Am muncit mai mult decât toate fetele la un loc'

Livian: „De ce tocmai acum s-au făcut publice imaginile?”

În ceea ce o privește pe Ștefania, el susține că ea ar fi așteptat un moment oportun pentru a face publice imaginile cu ea, după ce a fost bătută și tunsă de iubit. Având în vedere că acum participă și la emisiunea Mireasa, scopul său ar fi fost să câștige mai multă faimă. Cel puțin asta consideră Livian de la Puterea Dragostei.

„De ce tocmai acum s-au făcut publice imaginile? De ce abia acum vorbește despre acest subiect? Acum nu-i mai este rușine? Dacă s-a întâmplat acum șase luni și vrei să-ți faci dreptate, de ce aștepți momentul oportun, ca tu să te înscrii la o emisiune și abia apoi să dai acordul unor vloggeri să dezbată acest subiect.

Citește și: Adriana Iliescu a pierdut un proces și ar putea fi excutată silit.Moștenirea fiicei sale, Eliza, în pericol!

Că ai fost bătută, tunsă și așa mai departe. De ce vrei să-ți joci cartea de victimă după șase luni de zile? Ce te-a oprit să arați atunci adevărul lumii? De ce egoismul tău atinge așa cote alarmante? Tu ca femeie, de ce nu ai da surorilor tale informația că acest băiat se comportă urât sau recurge la niște gesturi care te lasă cu traume?', se arată Livian nedumerit.

Bianca-de-la-Puterea-Dragostei-Livian-1Bianca-de-la-Puterea-Dragostei-Livian-1

Ștefania, bătută de fostul iubit

Ștefania, fosta concurentă din primul sezon de la Puterea Dragostei, a format un cuplu cu Adelin și a fost descalificată pentru că cei doi s-au întâlnit în afara competiției.

Ștefania de la Mireasa s-a deschis și a vorbit despre clipele teribile prin care a trecut în fosta relație, din pricina fostului ei partener. Ea ar fi fost bătută și tunsă de fostul iubit, iar totul a plecat de la gelozie.

Citește și: Alexandra Dinu s-a mutat în București cu Mario, fiul ei și al lui lui Adrian Mutu.Cum a decurs reîntâlnirea tată-fiu

‘Era un bărbat bun, atent. Nu-mi imaginam că se va ajunge la asta. Îmi doream să fie ultimul bărbat din viața mea. Din gelozie a făcut așa. Ne mai certam, dar nu ca în seara respectivă. A fost un om de la care am avut ce învăța, care până într-un anumit punct m-a făcut fericită. Dacă ar fi să dau un sfat unei femei, i-aș spune să fie foarte atentă la alegerile pe care le face. Un bărbat care te iubește nu se poartă urât cu tine, nu te jignește și nu vrea să te vadă suferind, a declarat Ștefania de la Mireasa.

Sursa foto: Instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton