Lili Sandu, vacanță la malul mării cu Silviu Tolu, înainte de a deveni părinți: "Ne-am încărcat bateriile". Cum arată vedeta, însărcinată în 8 luni, în costum de baie/ FOTO

 Cica Cristina
.

Lili Sandu și Silviu Tolu se pregătesc să devină cât de curând părinți. Înainte de a experimenta aventura vieții, cei doi au plecat într-o vacanță binemeritată pentru a-și încărca bateriile.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Lili Sandu, în vârstă de 41 de ani, care urmează să devină mamă pentru prima oară a decis să plece în vacanță cu partenerul pentru a se relaxa și a-și încărca bateriile inainte de a-și întâmpina băiețelul: „A fost un babymoon cam scurt ce-i drept, dar binemeritat! Ne-am încărcat bateriile pentru minunata aventura de a fi părinți… ni s-a spus ca vom avea nevoie de multă energie!”, a fost mesajul transmis de viitoarea mămică.

Cei doi s-au relaxat la plajă, iar Silviu Tolu este un partener de nădejde și un iubit implicat, care nu-i refuză nicio plăcere viitoarei mămici. În plus, Lili Sandu a pozat zilele trecute în costum de baie, după ce anunțase că a luat 18 kilograme în greutate și că se confruntă cu retenția de apă.

Citește și: Roxana Blagu a născut un băiețel perfect sănătos:'Bebe e mare. Are 4,44 kg'

Cuvinte de laudă la adresa viitoarei mămici

A fost criticată pentru kilogramele în plus, dar vedeta le-a dat o replică pertinentă tuturor: „O femeie însărcinată e normal să se îngrașe, o femeie însărcinată ar trebui să se îngrașe, o femeie însărcinată ar trebui să aibă o dietă super variată. Asta nu înseamnă că dacă am pornit de la 55 de kg și eram spiță nu mă pot îngrășa, rețin și foarte multă apă. Dar de ce trebuie să judecăm, că nu înțeleg?

Citește și:Ozana Barabancea face primele declarații după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Cum se simte acum artista:„Sunt foarte…'

Ce contează că sunt unele femei care iau trei kile, adică femeile sunt diferite, voi asta trebuie să înțelegeți. Nu trebuie să vă mai comparați cu ce vedeți pe internet, pe Instagram, pe reviste, pe coperte, pentru că tot ce vedeți voi acolo este comercial’, a transmis Lili Sandu.

Citește și: Marcel Pavel s-a vindecat de coronavirus și a fost externat. Artistul a stat 3 săptămâni internat în spital:'Am fost foarte bine tratat'

După ce a postat mai multe imagini cu ea în costum de baie, fanii au revenit la sentimente mai bune, existând numai cuvinte de laudă la adresa vedetei: „Ești atât de frumoasă”, „Superbă”, „Naștere ușoară! Eu am luat 25 kg când am fost gravidă! Lasă lumea să vorbească! Multă sănătate!”, „Ceea ce transmite privirea unei femei însărcinate, nici toate vocabularele din lume nu vor reuși sa exprime”, ‘Ești cea mai frumoasă mămica… emani o pasiune chiar și prin poză, nu vreau sa știu cum e în realitate”, „Cât de frumoasă poți fi așa cu bebe!”, „Ești minunată”.

Lili-Sandu-1Lili-Sandu-1

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton