Lili Sandu s-a pozat în lenjerie intimă cu doar câteva zile înainte să nască: "Mă simt excelent în pielea mea"

 Cica Cristina
.

Lili Sandu este pe ultima sută de metri cu sarcina! Vedeta va deveni curând mămica pentru prima oară și își așteaptă băiețelul cu nerăbdare. Actrița s-a fotografiat în lenjerie intimă, cu puțin timp înainte de a naște. Iată cum arată!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Au trecut deja 9 luni, iar Lili Sandu va deveni cât de curând mămică. În ciuda faptului că s-a plâns din cauza retenției de apă și că s-a îngrășat, vedeta a avut o sarcină relativ ușoară și a precizat chiar cu câteva zile în urmă că se simte bine în pielea ei.

„A zburat timpul și cele 9 luni au fost absolut minunate… Privind in urmă, pot spune că am fost binecuvântată cu o sarcină ușoară. Am încercat pe cât posibil să-mi continui regimul meu alimentar echilibrat, dar a fost adaptat cerințelor organismului din această perioadă. Recunosc că mi-am satisfăcut și mici capricii, iar in ciuda kilogramelor în plus acumulate, mă simt excelent în pielea mea”, a transmis actrița pe rețelele de socializare.

Citește și: Toto Dumitrescu vorbește în premieră despre presiunea de a avea un tată celebru. Ce crede despre numele pe care îl poartă:„Uneori mă dezavantajează'/ EXCLUSIV

Pe ultima sută de metri, vedeta s-a fotografiat pe lenjerie intimă și arată extrem de bine. A fost felicitată pentru curaj, fanii fiind în extaz: „Femeile însărcinate sunt cele mai frumoase! În poza asta nu pari deloc „mare” , adică în celelalte poze, pare o burtică măricică. Naștere ușoară!”, „Ești foarte frumoasă”, „Superbă”, „Ești minunată”, „Ești frumi și așa pepenaș, să nu te grăbești cu slăbitul”, „Bravo pentru curaj!”, „Eşti o femeie extraordinară din toate punctele de vedere!”, „Ești un om minunat cu un suflet mare cât oceanul”, au fost câteva dintre comentariile din dreptul fotografiei.

Citește și: Marea împăcare! Andreea Bălan, susținută de tatăl său în plin divorț, după ce ani de zile nu și-au vorbit.Săndel Bălan și-a vizitat pentru prima oară nepoatele

Lili Sandu vrea să nască natural

Lili Sandu, care de curând a dezvăluit și că micuțul ei va purta numele Thomas Jay, a precizat că și-ar dori să nască natural, atât timp cât nu va pune în pericol sănătatea copilului.

„Nașterea naturală este prima mea cât și a doctorului meu, opțiune. Mi-as dori foarte mult sa trec prin acele momente unice ale unei nașteri naturale și sper ca Dumnezeu sa ma ajute. Incerc sa nu pun presiune pe mine, iar in cazul in care voi fi nevoită sa ajung la cezariana, voi considera ca așa a fost cel mai bine in primul rând pentru a nu-i pune in pericol sănătatea lui bebe., i-a raspuns Lili unei persoane care a întrebat-o, pe Instagram, daca va naște natural.

Citește și: Gravidă în luna a opta, Nicoleta Dragne are probleme cu sarcina și este terorizată de un individ:„Acești oameni nu au ce să caute printre noi'

Lili-Sandu-1-1Lili-Sandu-1-1

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton