Lili Sandu a născut un băiețel! Primele imagini cu bebelușul: “Au curs multe lacrimi de fericire”

 Stamen Diana
.

Bucurie mare! Lili Sandu a născut un băiețel perfect sănătos, iar micuțul a primit nota 10 la naștere. Proaspăta mămică a postat prima imagine cu bebelușul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Emoții mari pentru Lili Sandu și Silviu Tolu, cei doi au devenit părinți pentru prima dată, iar bucuria pe care o simt nu poate fi descrisă în cuvinte.

Citește și: De ce nu a făcut Marcel Pavel cununia religioasă, în 28 de ani de căsnicie:„Încă nutresc sentimentul că o să facem cândva şi acest pas în fața lui Dumnezeu'/ EXCLUSIV

Lili Sandu a născut un băiețel perfect sănătos, iar mesajul pe care l-a transmis după ce a devenit mamă este de-a dreptul emoționant.

„Atunci când viața capătă un sens…
Aseară 10-08 miracolul nostru a vrut sa vina pe lume! Un 10 perfect ,52 cm și 3300 gr m au făcut sa trăiesc cele mai intense emoții pentru care nu exista cuvinte. Au curs multe lacrimi de fericire…
Ii mulțumim lui Dumnezeu pentru o așa mare binecuvântare.
Bine ai venit, fiul nostru iubit! 🐣🦁✨', a scris proaspăta mămică pe una dintre rețelele de socializare.

Citește și: Sora prostituată a lui Mariah Carey a dat-o în judecată pe mama lor!A obligat-o să facă sex la 10 ani și să privească în timp ce alți copii erau abuzați

Băiețelul vedetei se va numi Thomas Jay, un nume rar întâlnit în România.

F9FB275B-46A2-4B8D-B4A9-4DDEA19F842CF9FB275B-46A2-4B8D-B4A9-4DDEA19F842C

Silviu Tolu nu a putut fi alături de Lili Sandu când a născut

Din cauza pandemiei de coronavirus, Silviu Tolu nu a putut fi alături de iubita lui în momentul în care îl aducea pe lume pe fiul lor. Lili Sandu și-ar fi dorit ca iubitul ei să fie lângă ea atunci când a născut.

Nu știu dacă simt neaparat teama ca voi fi singura in acele momente, cât faptul ca nu voi putea împărtăși din acea emoție și fericire absoluta cu tatăl lui. Știi, e imaginea aia pe care cred ca orice femeie după ce naște și o dorește, de a fi alături de bărbatul iubit și de copilașul lor, imagine care cu siguranța rămâne in memorie pentru toată viața. Eh, de asta ma oftic ca noua celor care naștem in perioada asta aici in România ne-au luat acest drept, producând o trauma, indiferent de cât de puternice am fi, acolo in subconștient., spunea vedeta înainte să nască.

Citește și: Dieta actriței Demi Moore, la 57 de ani! Vedeta nu consumă dulciuri și alimente procesate:„Mănânc doar când îmi este foame'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton