Lidia Buble, răspuns tranșant după ce i s-a spus să-și pună silicoane: "Aștept să..."

 Cica Cristina
.

Lidia Buble ne-a obișnuit cu aparițiile surprinzătoate pe rețelele de socializare, o parte dintre ele în ipostaze extrem de sexy. Întrebată de un internaut de ce nu își pune silicoane, artista a oferit un răspuns scurt și direct.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Lidia Buble a publicat zilele trecute pe rețelele de socializare o fotografie care a strâns o serie de like-uri, dar mai ales comentarii. Majoritatea pozitive și în care este extrem de lăudată pentru naturalațea ei. Un comentariu însă, care nu a rămas fără răspuns din partea fostei partenere a lui Răzvan Simion, a atras o serie de controverse: 'Pune-ți și tu silicoane, ce mai aștepți?'

Cu toate că multe femei și-ar pierde cumpătul la auzul acestor cuvinte, Lidia nu s-a pierdut cu firea și a dat un răspuns tranșant, pentru care a fost extrem de lăudată: 'Aștept să vă vină vouă mintea la cap', a răspuns solista prompt.

Citește și: Ce mare s-a făcut fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică jr!Violeta are 13 ani și „seamănă foarte bine cu fratele ei'

View this post on Instagram

⚡⚡⚡

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble) on

'Ești frumoasă așa naturală, fără silicoane!'

'Lidio, nu te mai lua după unu și altu, că ai nasul mare și să-l operezi, că ai sânii mici și să-ți bagi silicoane…ești perfectă așa naturală și arăți formidabil, te admir și îți iubesc melodiile!!!', 'Esti foarte frumoasă, naturalețea este raritate și toți apreciaza mai mult duduile plasticate ! Rămâi asa', 'Ești frumoasă, cu o voce pe măsură….așa să rămâi, naturală!', 'Cum te simți fără Razvan.. Ești mai liniștita? Vei găsi ceea ce îți dorești când e momentul potrivit. Te îmbrățișez', 'Ești frumoasă așa naturală fără silicoane!', sunt doar câteva dintre mesajele pe care Lidia Buble le-a primit după comentariul răutăcios.

După o serie de zvonuri privind despărțirea lor, Răzvan Simion a confirmat separarea de Lidia Buble, menționând că rămân buni prieteni. Răzvan Simion a anunțat pe rețelele de socializare un mesaj prin care anunța despărțirea de Lidia Buble.

Citește și: Keo și Misty s-au mutat în casă nouă:„Mai avem un pic de amenajat. Suntem doar noi trei'

„O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să îi iert pe ceilalți pt că mi au oferit prea mult ori prea puțîn dar mai ales să mă iert pe mine.

Au fost ani în care m am iubit prea puțin în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu știam ce să fac.

Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învățat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separate', a transmis Răzvan Simion în urmă cu câteva săptămâni.

Citește și: Mulți s-au întrebat ce și-a făcut Jojo la față. Vedeta a spus adevărul acum:„Nimeni nu e perfect'

Lidia-Buble-1-13Lidia-Buble-1-13

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton