Lidia Buble o ține din petrecere în petrecere, după despărțirea de Răzvan Simion. Cu cine a fost văzută de mână în Saint Tropez

 Stamen Diana
.

După despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble nu pierde nicio clipă. Artista o ține din petrecere în petrecere, iar la distracție le are alături pe cele mai bune prietene ale sale.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Se pare că statutul de femeie singură îi priește vedetei. Lidia Buble și-a făcut bagajele și a plecat în vacanță, însă nu singură. După despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble o ține din petrecere în petrecere și pare că nu suferă absolut deloc după fostul iubit.

În Saint Tropez, artista nu e singură, ci alături de Denisa Potecaru, cu care a fost văzută ținându-se de mână. Cele două au atras toate privirile cu ținutele lor extrem de sexy.

Vedeta a petrecut în cluburi exclusiviste și s-a distrat alături de fete. Lidia Buble profită din plin că nu este într-o relație și poate să facă ce vrea, fără să dea explicații cuiva.

Citește și: Lidia Buble a fost victima bullying-ului, dar nu are complexe și nu vrea sub nicio formă să se opereze: „Mă simt nemaipomenit în pielea mea”/ EXCLUSIV

Lidia Buble s-a supărat pe surorile sale

Cele patru surori ale sale, Daniela, Estera, Diana și Lorena au plecat la relaxare. Lidia le reproșează că anul trecut le-a luat cu ea în vacanță, însă nu a beneficiat și ea, la rândul ei, de același tratament. Cu toate că și-a început story-urile pe un ton serios, nu s-a putut abține până la final să nu râdă!

„Daniela Buble. Estera Buble, Diana Buble și Lorena Buble, să știți că sunt neagră de supărare pe voi. Și în cazul în care vă întrebați de ce sunt supărată pe voi…este foarte simplu. O să vă spun aici, să vă știe o țară întreagă. Deci….eu anul trecut când am plecat, v-am luat cu mine. Iar anul acesta, voi ați plecat toate în vacanță și pe mine m-ați lăsat acasă. Mulțumesc, sunteți foarte drăguțe! O să vă mai iau cu mine în vacanță, mai ales pe tine, Esti.', le-a transmis Lidia Buble surorilor sale pe Instagram.

Lidia-Buble-si-Denisa-PotecaruLidia-Buble-si-Denisa-Potecaru

Citește și: Lidia Buble și momentele dificile din viața ei. Cum le-a depășit și ce îi mai lipsește acum: „Singura dorință neîmplinită e pe cale să se îndeplinească”/ EXCLUSIV

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton