A murit Adi Bărar, liderul trupei Cargo, după ce s-a infectat cu COVID-19

 Mirea Roxana
.

Zi tristă pentru lumea rock-ului românesc. Fondatorul și liderul trupei Cargo, Adi Bărar, a murit, după ce s-a infectat cu COVID-19. Artistul suferea și de alte afecțiuni. Vestea decesului lui Adi Bărar a fost dată de colegii lui de trupă. Artistul avea 61 de ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

8 martie ar trebui să fie o zi de sărbătoare, însă, din nefericire, astăzi s-a stins o stea. Adi Bărar, liderul trupei Cargo a murit după ce a fost infectat cu COVID-19.

Așa intens cum a trăit toată viața pe scenă, alături de public, înconjurat de gândurile voastre bune, așa a luptat pană azi!

101897164_10156910756690771_7635785196054249472_n101897164_10156910756690771_7635785196054249472_n

Dumnezeu să te odihnească, Adi Barar!

Și de-o fi și eu să mor/ Nu vreau să vă întristați!/   Să cântați și să jucați, până în zori… / Și dacă din când în când/ O să mă primiți în gând/ VOI FI APROAPE DE VOI!„, este mesajul publicat de colegii de trupă ai lui Adi Băran pe Facebook.

Citește și: Cum se simte Adi Bărar de la Cargo, după 2 zile la Terapie Intensivă, infectat cu COVID-19:”Are comorbidități importante”

Citește și: Adi Bărar, liderul trupei Cargo, de urgență la spital.Are COVID-19 și a ajuns la Terapie Intensivă

Citește și: Drama neștiută a lui Smiley. Tatăl lui a suferit un atac cerebral, iar familia i-a ascuns:„Am început să plâng'

Citește și: Cum a pierdut Maria Ciobanu toată averea, pe vremea lui Ceaușescu.A luat-o de la zero și a strâns câteva milioane de euro

Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo a murit

Adi Bărar a fost internat la spital în data de 25 februarie. Printr-un mesaj publicat pe Facebook, colegii lui din trupa Cargo își arătau îngrijorarea cu privire la starea lui de sănătate.

Azi, ziua de joi, il gaseste pe Adi Barar la spital! Suntem ingrijorati pentru situatia in care se afla! Starea lui de sanatate, este mai fragila dacât ne-am fi putut inchipui, obisnuiti fiind cu un Adi cu o constitutie fizica puternica. Toate gandurile noastre sunt acum alaturi de el, dorindu-ne totodata ca trecerea prin aceste momente sa fie facuta cu respect si decenta din partea tuturor. Multumim! Va vom tine la curent!', este mesajul publicat pe pagina de Facebook a trupei Cargo pe data de 25 februarie.

Trupa românească de Rock Cargo a fost fondată în anul 1985 de către chitaristul Adrian Bărar.

Despre Adi Bărar, fondatorul trupei Cargo

Adi Bărar s-a născut pe data de 15 ianuarie la Timişoara. El este fondatorul trupei Cargo, pe care a înfințat-o în anul 1985.

La început, membrii erau Nae Tornotzi (voce), Adrian Bărar  și Tavi Iepan (chitară), Tibi Gajdo (chitară bass), Dinel Tolea (clape) și Carol Bleich (tobe). Trupa rock a atins culmile succesului odată cu venirea în trupă a regretatului solist Leo Iorga.

În urmă cu 6 ani, atât el, cât și colegii de trupă au primit titlurile de cetăţeni de onoare ai oraşului Timişoara. Totul s-a decis în cadrul unei şedinţe ordinare a Consiliului Local.

Sursa Foto: Facebook


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton