Lia Bugnar, dezvăluiri despre relația cu Anghel Damian: "În afară de faptul că e frumos, deștept și bogat sufletește, are și simțul umorului. Este perfect!"

 Cica Cristina
.

Lia Bugnar de la „Asia Express' și-a găsit fericirea în brațele actorului Anghel Damian, care a împlinit de curând 29 de ani! Cei doi fac o echipă extroardinară atât pe scenă, cât și acasă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Lia Bugnar și Anghel Damian colaborează foarte bine în plan profesional. Fosta concurentă de la Asia Express are numai cuvinte de laudă la adresa partenerului ei: subliniză cât este de talentat și inteligent, precizând că simțul umorului îl face să fie perfect!

„Eu și Anghel am scris întruna pentru «Vlad» și pentru o piesă de teatru, pe care am început să o repet, dar și pentru un serial de la HBO. Nu e diferența atât de mare dacă repeți o piesă sau joci un spectacol în fața telespectatorilor, trebuie să ai talent. Anghel, în afară de faptul că e frumos, deștept și bogat sufletește, are și simțul umorului. Este perfect așa cum este', a declarat Lia Bugnar pentru Click!.

Citește și: Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară a fost audiată acasă:„Ascultă ce i se vorbeşte, însă…'. La ce concluzie au ajuns anchetatorii

Anghel Damian povestea în urmă cu ceva timp că cei doi fac tot posibilul să separe latura profesională de cea personală.

„Acasă încercăm să disociem viața personală de cea profesională. Dacă mergi acasă cu problemele de la teatru nu e bine, însă ne mai povestim dacă am greșit ceva. Suntem cei mai aspri critici ai noștri. Dacă vrei să evoluezi, să progresezi, trebuie să înveți să accepți critica. E necesar, nu suntem perfecți', a precizat actorul pentru sursa citată.

Citește și: Maia Morgenstern, amendată în trafic! Actrița s-a arătat indignată că polițistul nu purta mască:„Domnul agent, fără să respecte niciun fel de distanțare, se apropia din ce în mai mult'

Anghel Damian și Lia Bugnar au o relație de peste 7 ani

Anghel Damian se iubește cu Lia Bugnar de peste șapte ani. Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare și s-au îndrăgostit pe scenă. Locuiesc împreună și sunt extrem de fericiți!

Am intrat în atenţia presei recent, odată cu expunerea noastră publică în proiecte de televiziune. Lumea o vede ca pe ceva nou, o nouă picanterie din showbiz, pentru noi în schimb e ceva cât se poate de firesc. Şi, evident, locuim împreună‘, spunea actorul în urmă cu ceva timp.

Citește și: De ce nu a făcut Marcel Pavel cununia religioasă, în 28 de ani de căsnicie:„Încă nutresc sentimentul că o să facem cândva şi acest pas în fața lui Dumnezeu'/ EXCLUSIV

Anghel-Damian-si-Lia-Bugnar-2Anghel-Damian-si-Lia-Bugnar-2

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton