Lavinia Tîrzianu a divorțat în secret! Prezentatoarea de la Etno TV are doi copii

 Cica Cristina
.

Lavinia Tîrzianu, prezentatoarea de la 'Folclorul sub lupă', de pe Etno TV, a divorțat în mare secret! Despre decizia radicală luată de cuplu nu au aflat nici măcar apropiații. Se pare că în ceea ce-i privește nu ar mai fi cale de întoarcere, astfel că și-au spus „adio”, cu acte în regulă!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Lavinia Tîrzianu a divorțat în secret! Anunț neașteptat chiar și pentru apropiați: prezentatoarea de la Etno TV Lavinia Tîrzianu a divorțat în mare secret!

Lavinia-Tîrzianu-a-divorțat-1Lavinia-Tîrzianu-a-divorțat-1

Lavinia Tîrzianu a divorțat în secret

Se pare că Laviana Tîrzianu și soțul ei au întâmpinat serioase probleme în mariaj, dat fiind că cei doi au ajuns deja la notar pentru a semna actele. Împreună au doi copii, un băiat de 4 ani și o fetiță de 2 ani, însă se pare că nici de dragul lor nu s-a mai găsit o rezolvare.

Totul s-a petrecut discret, departe de ochii curioșilor. Mai mult, nici măcar apropiații nu știau de planurile celor doi soți.

Potrivit cancan.ro, deja prezentatoarea Lavinia Tîrzianu și-ar fi îndreptat atenția către un alt bărbat. Vedeta dă semne că și-ar putea reface viața alături de un fost fotbalist, conform apropiaților.

Citește și: Mihai Onilă a divorțat, după ce i-a murit copilul. Acum, s-a îndrăgostit:cine e noua lui iubită

Citește și: Anda Adam a divorțat în secret?Dovezile care arată clar că artista și Sorin nu mai formează un cuplu

Citește și: În sfârșit, Antonia a divorțat!Vedeta a încheiat războiul cu Vincenzo Castellano, după 7 ani

Citește și: De ce a divorțat Marian Vanghelie de prima soție:”A fost o perioada frumoasă. Din păcate, nu am reușit…”

Lavinia Tîrzianu s-a lăsat pe mâna medicului estetician

Lavinia Tîrzianu a trecut pragul medicului estetician și s-a lăsat pe mâna specialistilor pentru o transformare spectaculoasă.

Lavinia Tîrzianu, care a divorțat în mare secret, și-a pus implanturi mamare de 500 ml și a apelat și la o intervenție la nivelul nasului.

Am intervenit cu mici îmbunătățiri vizavi de corpul meu, sunt primele mele intervenții estetice. Mi-am pus implanturi mamare din necesitate și pentru că era o dorință a mea încă de când eram adolescentă. Am alăptat patru ani și mi s-a părut că e dreptul meu să fac asta. Și, pentru că tot am intrat în operație, mi-am rezolvat și nasul, cu nara stângă nu puteam să respir decât în proporție de 40 %. Nu mi-aș fi permis să fac o altă anestezie totală, încă o intervenție, pentru că recuperarea necesită mult timp, trebuie să am grijă de copii și să merg și la serviciu', a povestit Lavinia Tîrzianu la starpopular.ro.

Lavinia Tîrzianu: „Mi-a dat încredere și stimă de sine”

Vedeta a spus că întervenția a durat patru ore, iar costurile ar fi ajuns la 5.000 de euro. Lavinia Tîrzianu este foarte mulțumită de rezultat și susține că acum are mai multă încredere în sine, mai ales că cele două darcini lăsaseră urme vizibile pe corpul său.

Sunt foarte mulțumită de rezultat. Mă uit în oglindă, deși, încă am bandajele, și îmi spun: «Lavinia, te iubesc foarte mult!».  Mi-a dat încredere și stimă de sine foarte mult. În cele două sarcini, am luat câte 30 kg în greutate. Le-am dat treptat jos, în decursul unui an, am ajuns la greutatea de 53 kg, la 1,75. Și, ca să fiu puțin hazlie, rămăsesem cu două forme. Acum vă trebui să port bustieră minimum șase luni, primele trei zile au fost mai grele după anestezie și simțeam și o presiune foarte mare pe pieptul meu', a mai transmis Lavinia Tîrzianu.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton