Lavinia Pârva, adevărul despre căsnicia cu Ștefan Bănică și zvonurile că ar divorța: "Am un notar care..."

 Cica Cristina
.

În ultima perioadă au fost lansate în spațiul public zvonuri privind un posibil divorț între Lavinia Pârva și Ștefan Bănică. Cei doi au evitat să facă declarații pe marginea acestui subiect, însă de data aceasta Lavinia Pârva a răbufnit!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

S-a zvonit că relația lor este pe butuci și sunt la un pas de divorț, însă Lavinia Pârva și Ștefan Bănică au evitat să vorbească pe marginea acestui subiect.

Totul a pornit de la faptul că Lavinia Pârva a fost surprinsă fără verighetă. După o perioadă în care au fost lansate mai multe ipoteze, Lavinia Pârva a rupt tăcerea și a răbufnit.

Vedeta este ironică și dă de înțeles că între ea și artist nr fi probleme și că nici nu se pune problema de divorț.

'Si iata cum se vuieste că divortez, pentru că apar intr-o poză unde nu am verigheta pe deget! Pai nu divortez eu? Eu cu asta mă ocup de cand se crapa de ziuă! Că altă treabă nu am! Am un notar mic la usă care stă pe un scaun mare cu actele pregătite. La fel si instanta, mă așteaptă zilnic in caz că s-a răzgândit notarul, căci nici ea, instanța sărăcuța, alta treabă nu are! Doamne, mare ți-e gradina!', a transmis Lavinia Pârva pe rețelele de socializare.

Lavinia Pârva: „E o perioadă frumoasă pentru noi”

Nu doar că lucurile ar sta bine pentru ei, dar se pare că cei doi soți ar trece prin cea mai frumoasă perioadă din viața lor, mai ales că au avut timp să se bucure de fiul lor, Alexandru.

'E bine. E o perioadă frumoasă pentru noi. Nu ştiu ce ar fi fost cu noi dacă ne-ar fi prins perioada asta (n.red. pandemia) fără cel mic. Aşa ne-am petrecut timpul cu el. Alexandru cântă la pian cu tati', a lămurit Lavinia.

Lavinia Pîrva şi Ştefan Bănică au împreună un băiețel, Alexandru, în vârstă de un an şi jumătate.

lavinia-parva-primele-imagini-stefan-banica-jr-22243lavinia-parva-primele-imagini-stefan-banica-jr-22243

De ce nu poartă Lavinia Pârva verigheta

Lavinia Pârva a explicat și motivul pentru care nu poartă verighetă.

'Eu n-am purtat verighetă de mult timp, nu e ceva nou! Ștefan are multe inele și atunci poartă și verigheta, eu nu prea port accesorii, în general. Verigheta e în sufletul nostru, nu simt nevoie să mă justific pentru aceste lucruri. Nu divorțez, sunt foarte bine! O am acasă, o port din când în când, dar nu tot timpul, o iubesc, o ador. E un simbol, important este să fie bine în familie, să fie armonie. Verigheta și inelul de logodnă sunt doar așa', a precizat Lavinia Pîrva la 'Xtra Night Show'.

Citește și: Ștefan Bănică a răbufnit în mediul online, după ce Lavinia Pârva a fost făcută „pițipoancă”: „Marș afară”

Citește și: Ștefan Bănică Jr vorbește în premieră despre viața de familie:”Pandemia mi-a dăruit timp cu fiul meu, Alexandru”. Cum se înțelege Lavinia Pârva cu ceilalți doi copii ai artistului / EXCLUSIV

Citește și: Ce face Augustin Viziru cu premiul de 50.000 de euro câștigat la Ferma:„Nu se poate neglija suma'/ EXCLUSIV

Citește și: Analia Selis a vorbit despre motivele care au dus la divorț:„El a ajuns să fie într-un fel care nu era de acceptat, în viață'

Ștefan Bănică: „Lavinia este extrem de implicată, ca mamă”

Și Ștefan Bănică a avut numai cuvinte de laudă la adresa soției, în urmă cu câteva luni.

Artistul s-a laudat cu cei trei copii ai săi, Ștefan, Violeta și Alexandru, menționând totodadă că relația celorlalți doi copii cu Lavinia Pârva, actuala sa soție, este una foarte bună.

„Sunt minunați toți trei și îmi umplu sufletul de bucurie. Ștefan și Violeta au știut să se adapteze și să-l facă pe Alexandru să se simtă iubit, iar Lavinia, pentru ei doi, este cea mai bună prietenă. Am o familie mare și frumoasă. Mi-am dat seama că fiecare experiență este unică și irepetabilă', ne-a mai spus Ștefan Bănică Jr.

Alexandru nu prea a fost expus pe rețelele de socializare, însă tatăl său consideră că îi seamănă atât lui, cât și partenerei sale. De asemenea, el are numai cuvinte de laudă pentru soția sa, care este o mamă devotată și implicată 100%.

„Seamănă cu amândoi și este atașat și de mama, și de tata. Este un „pitic’ cu personalitate, iar Lavinia este extrem de implicată, ca mamă, în creșterea lui', a subliniat Ștefan Bănică Jr.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton