Laura Cosoi sărbătorește Nunta de Pânză. Declarație de dragoste emoționantă pentru soțul ei, la 4 ani de la căsătorie. Ce mireasă frumoasă a fost!

 Oana Popoiag
.
Laura Cosoi mireasăLaura Cosoi mireasă

În urmă cu patru ani, Laura Cosoi devenea soția lui Cosmin Curticăpean, după o relație de trei ani. Ocazie cu care vedeta i-a transmis azi un mesaj emoționant soțului ei, însoțit de imagini cu amintiri din ziua căsătoriei. Ce mireasă frumoasă a fost Laura Cosoi!

Laura Cosoi are, la 37 de ani, viața pe care și-a dorit-o, având o fetiță drăgălașă, Rita, și un mariaj reușit cu omul de afaceri Cosmin Curticăpeanu.

La patru ani de la nuntă și șapte de la începutul poveștii de iubire cu acesta, Laura a postat pe Instagram un mesaj emoționant. 'Cei mai frumoși 7 ani din viața mea sunt cei petrecuți alături de iubitul meu care acum 4 ani mi-a devenit soț', a scris Laura Cosoi, care azi celebrează Nunta de Pânză.

Laura Cosoi a organizat două nunți. Una la Iași, una la Târgu Mureș

Nunta a avut loc la Iași, în decorul de poveste de la Conacul Polizu. Îmbrăcată într-o rochie albă cu broderie fină şi cu nu mai puţin de 10.000 de cristale Swarovski, Laura Cosoi le-a dat emoții invitaților săi, deoarece a întârziat 20 de minute la biserică. Mireasa a avut un buchet superb din crini albi, iar biserica a fost împodobită tot cu flori albe, care se asortau cu buchetul Laurei Cosoi.

'Azi este ziua cea mare, ziua unui nou început! M-am trezit cu zâmbetul pe buze, cu ochii senini şi cu visuri măreţe. Sunt copleşită de emoţii şi binecuvântată de bunul Dumnezeu! Îţi mulţumesc, Doamne, pentru viaţa asta minunată!', a scris mireasa pe blogul ei imediat după ceremonia religioasă.

După ce s-au cununat religios la biserica romano-catolică din Iaşi, cei doi au organizat o a doua nuntă la Târgu Mureş, unde a avut loc slujba de mulţumire.

Foto: Instagram, arhiva VIVA!

Citește și:

Mădălina Ghenea schimbă prefixul! Vedeta împlinește astăzi 30 de ani. Cine e persoana specială alături de care își serbează ziua!

Alina Vidican, operații estetice de 40.000 de euro. Fosta soție a lui Cristi Borcea e transformată total

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton