Laura Cosoi, botez tradițional pentru fiica ei! Imagini inedite de la creștinarea Verei

 Cica Cristina
.

Laura Cosoi și Cosmin Curticăpean au organizat un botez rustic pentru Vera, cea de-a doua fetiță a lor. Mai multe vedete și-au făcut apariția la evenimentul ce a avut loc într-un loc de poveste!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Laura Cosoi a făcut botezul celei de-a doua fetițe, Vera. Petrecerea a fost organizată la Casa Olarului, Baia Sprie, Maramureș, iar cadrul a fost asemănător cu cel în care s-a defășurat și botezul Ritei, surioara mai mare.

Evenimentul a fost încununat cu muzică pe măsură, la eveniment cântând frații Petreuș, dar și cu mâncare tradițională.

Citește și: Virgil Ianțu a fost testat pozitiv cu COVID-19:'Am fost extrem de atent cu protecţia şi cu normele de igienă'

Pentru a se încadra în decor, Laura Cosoi a purtat o rochie lungă, de culoare bleu, foarte lejeră și comodă. De altfel, și invitații au optat tot pentru ținute relaxate, având în vedere decorul tradițional.

Citește și: A murit creatorul mărcii Kenzo, din cauza noului coronavirus

Laura Cosoi a făcut un botez rustic pentru Vera

De la petrecere nu au lipsit rudele și prietenii apropiați, printre ei numârându-se și Adela Popescu cu Radu Vâlcan, Stephan pelger și familia Tand.

Laura-Cosoi-1Laura-Cosoi-1

Surioara cea mare, Rita, a stat extrem de cuminte și a asistat la datinile și obiceiurile care s-au respectat la botezul Verei.

Citește și: Totul despre Denise Rifai, noua vedetă Kanal D. Cea mai dură femeie de pe micul ecran e o romatică incurabilă:„Îmi plac bărbații care aduc flori' / EXCLUSIV

Pentru a respecta tradiția, s-au oferit invitaților mărturii de botez cu câte un fir de busuioc prins de icoana Maicii Domnului.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton