Larisa Udilă s-a căsătorit. Primele imagini de la cununie

 Stamen Diana
.

Larisa Udilă s-a căsătorit miercuri, 23 iunie, cu Alexandru Ogică, bărbatul cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste de ani buni. Evenimentul a fost unul așa cum fosta concurentă de la 'Bravo, ai stil!' și-a dorit, iar noi avem imagini de la cununia viitoarei mămici.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Larisa Udilă s-a căsătorit cu Alexandru Ogică, bărbatul care o face fericită de ani buni. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!' a avut foarte mari emoții în ziua cea mare. Se pare că și vremea a ținut cu viitoarea mămică, pentru că după săptămâni de ploi, soarele a stat pe cer toată ziua ieri.

Evenimentul a avut loc într-o superbă locație din Buftea, chiar lângă lac. Larisa Udilă este însărcinată în ultimul trimestru, iar în scurt timp va deveni mamă pentru prima dată. Fosta concurentă de la 'Bravo, ai stil!' a purtat o rochie spectaculoasă cu care a reușit să atragă toate privirile. Larisa Udilă s-a căsătorit și a strălucit la propriu în ziua cea mare, ținuta ei fiind una care îți atrage imediat atenția. Soțul ei a purtat un costum negru, iar pe sacou i-au fost aplicat detalii strălucitoare, astfel încât să se potrivească cu mireasa.

Larisa Udilă s-a căsătoritLarisa Udilă s-a căsătorit

Nașii cuplului au fost cei care au botezat-o pe Larisa Udilă și tot ei vor fi cei care îl vor boteza pe micuțul ce urmează să vină pe lume.

Vedetele au fost alături de Larisa Udilă când s-a căsătorit

Adelina Pestrițu și Karmen s-au numărat printre invitații de la cununia Larisei Udilă. Atmosfera a fost întreținută de cei de la Gipsy Casual, iar surprizele serii au fost Bogdan de la Ploiești și Adrian Minune.

Decorul a fost atent ales, iar evenimentul a fost unul foarte reușit. Invitații s-au simțit foarte bine, iar petrecerea a durat până dimineață. Adelina Pestrițu a purtat din nou o ținută impecabilă, o rochie lungă, neagră, tip sirenă. Karmen Minune a optat pentru o rochie sexy neagră, care s-a mulat perfect pe silueta ei.

Citește și: Larisa Udilă, momente grele în sarcină: „Mi s-a spus că e posibil să se nască cu Sindrom Down” / EXCLUSIV

Citește și: Cum și-a anunțat Larisa Udilă logodnicul că e însărcinată: „Am plâns împreună minute în șir”/ EXCLUSIV

Citește și: Cum se înțeleg Gina Pistol și Smiley în privința fiicei lor: „Am știut de la început că misiunea cea mai importantă va fi…'/ EXCLUSIV

Citește și: Cum s-au cunoscut Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil: „Eram în rochie de mireasă'

Larisa Udilă va fi mamă de băiat

Larisa Udilă va deveni curând mamă pentru prima oară. Fosta concurentă de la 'Bravo, ai stil!' a anunțat că va avea un băiețel, iar cel mai mult își dorește ca micuțul să fie sănătos. Asta după ce bruneta s-a confruntat cu anumite complicații în sarcină, care i-au dat lumea peste cap.

'Pe mine una m-a marcat foarte tare, nu credeam că mi se întâmplă mie. Există un lichid în ceafă, foarte  important pentru bebeluși atunci când faci morfologia. Mi-a spus (medicul) că există un risc foarte mare de sindrom down. Medicul mi-a spus că nu vrea să mă mintă și că trebuie să-mi fac analizele mai departe.

Am ieșit din cabinet, eram singură, mergeam pe hol spre Ogi al meu și am bufnit într-un plâns și am crezut că mi s-a sfârșit toată lumea. A fost foarte rău. Am făcut toate analizele necesare', a declarat Larisa Udilă în urmă cu câteva săptămâni la Teo Show.

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton