Larisa Iordache s-a logodit. Vestea cea mare a fost dată chiar de iubit

 Cica Cristina
.

Celebra gimnastă Larisa Iordache s-a logodit cu noul iubit, la doar câteva luni de la despărțirea de Roland Modoran.

Larisa-Iordache-1Larisa-Iordache-1

Noul iubit este cel care a dat marea veste. El ar fi cerut-o în căsătorie pe sportivă pe pagina de Instagram.

Larisa Iordache și-a găsit fericirea în brațele lui Victor Simion, la câteva luni de la despărțirea de Roland Modoran. Mai mult decât atât, se pare că este pregătită și să facă pasul cel mare și să spună „da” în fața altarului.

Bărbatul a postat o fotografie în care apare alături de giamnastă.Cu fața pe jumătate acoperită, Larisa Iordache poartă inelul de logodnă, de care este foarte mândră, scrie cancan.ro.

Larisa Iordache s-a despărțit de Roland Morodan

Larisa Iordache și Roland Modoran s-au despărțit în urmă cu câteva luni, însă au rămas în relații bune. Chiar și după despărțire cei doi au continuat să petreacă timp împreună, având în vedere că se învârt în același cerc de prieteni.

Ne-am despărțit în iarnă, acum suntem foarte buni amici, ne comportăm ca doi oameni normali. A trecut ceva vreme, mă bucur că am putut să rămânem în relații foarte apropiate. Roland este gimnast, suntem toți o echipă și tot timpul când ieșim, ne înțelegem. Ieșim în gașcă tot timpul, fete, băieți de la gimnastică, încercăm să ne ținem aproape. Eu și Roland ne întâlnim aproape zilnic, ieșim cu aceiași prieteni, avem puncte comune, nu aveam de ce să ne războim. Nu mergea totul chiar atât de ok și am zis decât să mai treacă o perioadă de timp și să nu ne înțelegem și să nu fie ok între noi, mai bine acum decât mai încolo', a declarat Larisa Iordache pentru libertatea.ro.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton