Lara Flynn Boyle, greu de recunoscut din cauza operațiilor estetice! Celebra actriță și-a distrus chipul, în căutarea tinereții veșnice

 Cica Cristina
.

Lara Flynn Boyle, de o frumusețe răpitoare în tinerețe, este pur și simplu greu de recunoscut pe stradă! Nu mai are deloc aceleași trăsături cu care a cucerit publicul în urmă cu câțiva ani, motiv pentru care s-a și retras deja de câțiva ani din lumina reflectoarelor!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Lara Flynn Boyle, care s-a remarcat și a făcut furori în Twin Peaks, a ajuns de nerecunoscut! A pășit pragul medicilor esteticieni de atât de multe ori, încât chipul i-a rămas distrus după atâtea intervenții!

În căutarea succesului pierdut, actrița a căutat reinventarea însă rezultatele nu au fost cele scontate! Ba dimpotrivă! După mai multe intervenții și injecții, buzele și pomeții au început să aibă o alură complet nenaturală, notează adevărul.ro.

Citește și: Ioana Ginghină face primele declarații despre a doua sarcină:„Mi-am dorit mult doi copii, dar n-a fost să fie'

Chiar dacă nu a recunoscut niciodată că a apelat la chirurgia estetică, specialiștii sunt de părere că are multiple rinoplastii, fillere faciale, buze mărite, lifting facial și lifting de sprâncene. Mai mult, încă din urmă cu câțiva ani medicul Anthony Youn atenționa că fața Larei pare, pur și simplu, că se „topește”.

La 50 de ani, vedeta șochează cu fiecare apariție, mai ales că singura sa problemă nu ar fi doar dependența de operații estetice ci și… de alcool. De parcă efectul operațiilor estetice nu ar fi de ajuns, fosta actriță a fost surprinsă în repetate rânduri de către papparazzi nemachiată, total neîngrijită, extrem de slabă și fumând.

Citește și: Lidia Buble a recunoscut! Încă locuiește cu Răzvan, la două luni de la despărțire. Confesiunea pe care i-a făcut-o lui Dani:„Deocamdată mai suntem vecini'

Mulți fani s-au arătat chiar îngrijorați de aspectul fostului sex-simbol, suspectând chiar că s-ar putea confrunta cu probleme de sănătate.

S-a retras în urmă cu 6 ani din lumea filmului, dezmăgirea cea mai mare fiind că, în urmă cu trei ani, nu s-a numărat printre protagoniști convocați la filmarea unui remarke al Twin Peaks, serialul-fenomen grație căreia a devenit și cunoscută!

Citește și: Diana Bart a născut! Primele declarații ale vedetei, după ce a adus pe lume o fetiță:'Mă bucur că suntem bine'

*EXCLUSIVE* Thin and frail Lara Flynn Boyle enjoys a cigarette while out with her dog*EXCLUSIVE* Thin and frail Lara Flynn Boyle enjoys a cigarette while out with her dog

Sursa foto: Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton