La scurt timp după împăcarea cu Jador, Ella de la Puterea Dragostei i-a dat o altă lovitură. E vorba despre Iancu Sterp!

 Stamen Diana
.

Ella de la Puterea Dragostei și Jador s-ar fi împăcat, însă bruneta pare că i-a dat o lovitură neașteptată la puțin după ce și-au reluat relația. La mijloc este vorba despre un alt fost concurent din emisiune, Iancu Sterp.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Recent, au apărut zvonuri că Jador și Ella de la Puterea Dragostei s-au împăcat, iar cei doi ar fi decis să-și mai dea o șansă, însă relația lor să înceapă treptat, potrivit Wowbiz.ro. Când cei doi ar fi revenit la sentimente mai bune și au lăsat în spate toate supărările și neînțelegerile, bruneta a comis-o din nou, fapt ce-l va deranja pe artist.

Se pare că Ella de la Puterea Dragostei și Jador s-au împăcat, iar aceștia ar fi fost văzuți tot mai des împreună prin București. De asemenea, bruneta a fost văzută la aeroport, atunci când artistul pleca din țară pentru un concert.

Jador este o persoană geloasă și nu este de acord ca iubita lui să fie în jurul altor bărbați, iar cu siguranță reacția lui nu va fi una prea bună când va auzi de Ella și Iancu Sterp, fostul concurent de la Puterea Dragostei.

Citește și: Cum arată Ella de la Puterea Dragostei după ce și-a scos acidul hialuronic din buze: „Atunci când vorbeam mi se vedea o umflătură și devenise un complex”

Gabriel, un fost concurent, a dezvăluit că Ella este căutată în continuare de Iancu, iar bruneta a confirmat. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a vorbit foarte frumos despre mama lui Iancu Sterp.

Ella-și-Iancu-Sterp-de-la-Puterea-DragosteiElla-și-Iancu-Sterp-de-la-Puterea-Dragostei

'Am o legătură specială cu dânsa. De altfel, pot să vă spun că am vorbit de foarte multe ori la telefon, ba chiar recent, mama Geta m-a sunat și m-a invitat acasă la Iancu, la Hațeg. Este o persoană deosebită, o respect, o îndrăgesc și cred că mă voi duce într-o zi acolo. Cam atât vă pot spune', a dezvăluit Ella la emisiunea 'Totul despre Puterea dragostei!', de la WOWbiz.ro

De asemenea, bruneta a ținut să precizeze că între ea și Iancu Sterp nu este nimic mai mult decât o relație de prietenie și nici nu poate fi vorba despre altceva.

Citește și: Gestul făcut de Jador, care a deranjat-o la culme pe Ella de la Puterea Dragostei: „Omul este foarte frustrat și zice totul din frustrare”

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton