La patru luni de la despărțirea de Andreea Bălan, George Burcea a transmis un mesaj cu subînțeles: ”Buzele tale au spus minciuni”

 Stamen Diana
.

Au trecut patru luni de când Andreea Bălan și George Burcea au anunțat că s-au despărțit, iar actorul s-a mutat de acasă. Tatăl fetițelor artistei și-a reluat activitatea și este mai implicat ca niciodată în proiectele pe care le are.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În plin divorț cu Andreea Bălan, George Burcea se concentrează asupra carierei sale și a reluat filmările pentru un nou film, 'Dawn of night'. Actorul a postat pe una dintre rețelele de socializare o fotografie din timpul unei scene, în care este îmbrățișat de o femeie.

La poza cu pricina, George Burcea a scris a adăugat o descriere care ar putea trece cu ușurință drept un mesaj pentru mama fetițelor sale, Andreea Bălan.

'Căci mâinile tale sunt pătate cu sânge și degetele tale cu nedreptate; buzele tale au spus minciuni; limba ta mumură răutate', este mesajul postat de actor.

George Burcea a fost foarte rezervat în declarații în ceea ce privește despărțirea de Andreea Bălan. Tatăl fetițelor artistei a mai avut momente în care a răbufnit pe rețelele de socializare și a atacat-o pe vedetă.

Chiar în ziua de Paște, cei doi s-au certat, pentru că Andreea Bălan a fost deranjată de postările fostului ei soț. George Burcea postase atunci câteva imagini cu scene violente din filmele în care joacă.

George-Burcea-3George-Burcea-3

Andreea Bălan, despre nopțile în care George Burcea pleca de acasă

Artista a mărturisit că uneori soțul ei lipsea de acasă, iar ea era nevoită să se descurce singură cu cele două fetițe. Andreea Bălan a fost foarte dezamăgită să audă că soțul ei nu o ma iubește și să o părăsească la scurt timp după nuntă.

'Mai pleca la prieteni, dar destul de rar. Numai că, în decembrie, pleca și venea spre dimineață și era destul de rece. În tot acest context, eu făceam noapte albă cu fetele, deoarece se trezeau pe rând să pape lapte și pendulam între camerele în care dormeau. Noaptea, era nevoie să fim amândoi și ne făcuserăm un program anume. Fiecare dormea cu una dintre fetițe, având în vedere că ambele se trezeau să bea lapte, Clara de trei-patru ori, chiar.', a spus Andreea Bălan.

Citește și: VIVA! de Iunie. Andreea Bălan, pictorial exclusiv alături de cele două fetițe. Vedeta a povestit totul despre divorțul de George Burcea și despre cum e să fii mamă singură, la 35 de ani! EXCLUSIV

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton