La cine au ajuns câinii Cristinei Țopescu. Jurnalista îi iubea enorm: ”I-am luat pe toți patru acasă”

 Stamen Diana
.

Cristina Țopescu era o mare iubitoare de animale și făcea tot ce îi stătea în putință ca să le ofere câinilor abandonați un cămin. Jurnalista era fericită să fie înconjurată de aceste suflete.

După moartea Cristinei Țopescu, cei patru câini au ajuns la Kiki Bărbuceanu, reprezentantul asociației ARCA . Patrupezii au parte de îngrijire atentă și multă afecțiune.

'I-am luat pe toți patru la mine acasă. Aici au parte de toate condițiile. O să îi dăm spre adopție însă deocamdată așteptăm să vedem dacă cineva din familie sau prieteni vor să îi ia.', a spus Kuki Bărbuceanu pentru Click!.  

Deși sunt doar niște animale și nu pot vorbi, durerea și dorul se pot citi în ochii câinilor Cristinei Țopescu. Cățeii jurnalistei vor fi dați spre adopție, iar orice familie iubitoare îi poate lua.

Cristina Țopescu a murit la 59 de ani

Fosta prezentatoare de televiziune Cristina Țopescu a fost găsită fără suflare în propria locuință. La doar 59 de ani, Cristina Țopescu a fost găsită moartă în pat, în propria locuință, după ce un prieten a alertat poliția.

O vecină a sunat la 112, întrucât nu o mai văzuse pe Cristina Țopescu din data de 19 decembrie. Echipajul de la Ambulanță a găsit-o pe fiica regretatului comentator sportiv Cristian Țopescu decedată și nu a mai putut face nimic pentru a o salva.

Cristina Țopescu a fost găsită în pat, purtând haine de noapte. Din primele date, Poliția nu exclude ca aceasta să fi murit în timpul somnului.

Citește și: Ultimul mesaj trimis de Cristina Ţopescu pe 28 decembrie, unui prieten, pe Whatsapp:„Sunt la capătul puterilor…’

FOTO: Facebook

Câinii-Cristinei-Țopescu-1Câinii-Cristinei-Țopescu-1
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton