La ce poftește Meghan Markle, însărcinată în luna a șaptea: „Încearcă să evite glutenul”

 Mirea Roxana
.

Meghan Markle și Prințul Harry vor deveni părinți pentru a doua oară. De data aceasta, cei doi vor avea o fetiță. Ducesa de Sussex încearcă să își păstreze condiția fizică, însă nu poate rezista poftelor pe care le are. Totuși, a doua sarcină a rezultat a fi mult mai ușoară pentru Meghan Markle în privința grețurilor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Meghan Markle și Prințul Harry vor deveni fericiții părinți ai unei fetițe. Însărcinată cu cel de-al doilea copil, aceasta încearcă să nu ia prea mult în greutate și să își păstreze condiția fizică. Cu toate acestea, soția Prințului Harry nu poate ignora poftele pe care le are.

2-112-11

Stilul alimentar al lui Ducesei de Sussex este foarte sănătos, însă sunt anumite alimente la care poftește în această perioadă. Adesea, Ducesa de Sussex poftește la paste și fructe, alimente pe care le consuma oricum și înainte de a rămâne însărcinată.

Surse apropiate cuplului regal spun că Meghan Markle vrea să își conserve energia și starea psihică pentru fiica sa, așa că meditează și face yoga în fiecare zi.

Citește și: Ce cadou costisitor i-a pregătit Meghan Markle fiicei sale, înainte de naștere: „L-am gravat”

Citește și: Prințul Harry și Meghan Markle, vizitați de Poliție de 9 ori în 9 luni.Care este motivul

Citește și: Larisa Iordache s-a calificat la Jocurile Olimpice!„Mi-am împlinit visul'

Citește și: Lavinia Pârva a semnat contractul cu PRO TV.La ce emisiune va putea fi văzută

Ce pofte are Meghan Markle

Pe de altă parte, Meghan Markle se bucură de o sarcină mult mai ușoară de data aceasta, în ceea ce privește stările de somnolență, oboseala și grețurile.

„Meghan poftește la paste, dar mănâncă foarte curat (face tot posibilul să evite glutenul), este o iubitoare de fructe, iar acum mănâncă doar alimente organice. Face yoga zilnic, o ajută să-și mențină sănătatea fizică și mentală pe parcursul sarcinii.

A doua sarcină a fost mai ușoară decât prima în materie de grețuri. Se simte mult mai bine de data aceasta', a declarat o sursă pentru Us Weekly.

Meghan Markle a suferit un avort spontan

Meghan Markle a mărturisit în cadrul interviului pentru Oprah că a suferit un avort spontan în vara anului trecut, în luna iulie. Fosta actriță din ‘Suits’ a declarat că totul s-a întâmplat în timp ce-i schimba scutecul micuțului Archie.

„După ce i-am schimbat scutecul, am simțit o crampă extrem de dureroasă. Am căzut pe podea cu el în brațe, fredonând un cântec de leagăn pentru a ne menține pe amândoi calmi, tonul vesel era într-un contrast puternic cu sentimentul meu că ceva nu era în regulă.

Știam, în timp ce îmi strângeam primul copil născut, că îl pierd al doilea. Câteva ore mai târziu, eram pe un pat de spital, ținându-mă de soțul meu. A pierde un copil înseamnă a purta o durere aproape insuportabilă, trăită de mulți, dar dicutată prea puțin’, a dezvăluit soția Prințului Harry.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton