La 5 luni de la moartea lui Edith Gonzalez, soțul actriței și-a făcut o nouă iubită

 Stamen Diana
.

În urmă cu cinci luni, Edith Gonzalez se stingea din viață, după ce a pierdut lupta cu boala care o măcina de atâta vreme. Îndrăgita actriță a lăsat un gol imens în sufletul tuturor celor care au iubit-o. Fostul soț al lui Edith Gonzalez și-a găsit consolare în brațele unei alte femei, la cinci luni de când actrița a murit.

Pe 13 iunie 2019, Edith Gonzalez a murit din cauza cancerului ovarian. La momentul respectiv, vestea a venit ca un șoc pentru toată lumea, pentru că se credea că starea de sănătate a actriței este una bună. Familia a fost răpusă de durere, iar fiica sa a rămas în grija bunicii.

La cinci luni de la moartea lui Edith Gonzalez, Lorenzo Lazo și-a făcut o altă relație. Fostul soț al regretatei actrițe se reface după pierderea suferită. Lorenzo Lazo a fost surprinsă de presa din străinătate în compania unei blonde. Femeia cu care fostul soț al lui Edith Gonzalez a fost văzut este Cristina Rivera Torres și a fost căsătorită cu Gaspar Rivera Torres, un prosper om de afaceri.

Edith Gonzalez l-a consolat pe Lorenzo Lazo când soția i-a murit de cancer

Edith Gonzalez și omul de afaceri Lorenzo Lazo s-au cunoscut în urmă în anul 2003, într-un restaurant din Ciudad de Mexico. Și, la fel ca în telenovele, dragostea lor nu a fost posibilă atunci, deoarece Edith Gonzalez forma un cuplu cu Santiago Creel, iar Lorenzo Lazo era căsătorit cu Concha de la Mora.

Ironia sorții a făcut ca prima soție a lui Lorenzo să moară în 2009, tot de cancer, iar acesta să fie susținut de către Edith, cei doi fiind buni prieteni în acea perioadă. După cum era de așteptat, prietenia lor s-a tranformat într-o poveste de dragoste, actrița și iubitul ei anunțându-și căsătoria în 2010. Acum, Lorenzo și-a condus și cea de a doua soție, pe Edith, pe ultimul drum…

Citește și: Fiica lui Edith Gonzales, scrisoare emoționantă după moartea mamei: „Mi-ar fi plăcut să fiu jumătate din femeia care erai tu'

FOTO: Facebook

Edith GonzalezEdith Gonzalez

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton