Kirstie Alley, desfigurată de droguri la 68 de ani. Partenera lui John Travolta din „Uite cine vorbește” a făcut o mărturisire emoționantă!

 Dumba Gabriela
.

Kirstie Alley, cunoscută pentru rolul său din filmul „Uite cine vorbește', unde a jucat alături de John Travolta are 68 de ani acum și pe chipul său se văd urmările dependenței de droguri.

Kirstie Alley și John Travolta, în filmul „Uite cine vorbește'Kirstie Alley și John Travolta, în filmul „Uite cine vorbește'

Kirstie Alley a mărturisit, pe conturile sale de socializare, că s-a luptat cu dependența de cocaină, în urmă cu 40 de ani.

 „Pentru voi, cei care nu cunoaşteţi multe despre mine, am fost dependentă de cocaină. Am renunţat la droguri în 1979 şi am jurat că voi cheltui pe flori aceeaşi sumă săptămânală pe care o dădeam pe droguri. Îmi cumpăr și îmi aranjez florile, ca un dar pentru mine', a scris actrița, pe Twitter, în dreptul unei fotografii cu mai multe aranjamente florale.

Vedeta din serialul „Cheers” si filmul „Look Who’s Talking” a fost laudată de fani pentru actul de curaj de care a dat dovadă prin dezvăluirea faptului că a fost dependentă de droguri.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton