Keo, despre nunta cu Misty. Motivul pentru care nu s-au căsătorit până acum: ”Suntem căsătoriți sufletește”

 Stamen Diana
.

Keo și Misty încă nu au făcut nunta, însă sunt pregătiți să facă acest pas. Artistul a declarat că va urma să semneze actele de căsătorie, însă relația lor nu se bazează pe un act.

Cei doi au împreună o fetiță de doi ani, Arya, iar relația lor pare că merge foarte bine. Keo a vorbit despre nunta cu Misty, care va avea loc la un moment dat. Artistul a dezvăluit motivul pentru care nu s-a căsătorit până acum cu mama fetiței sale.

„Nu am făcut încă chestiile astea administrative. Urmează. Dar repet, suntem o familie. Suntem mai mult decât căsătoriți. Suntem căsătoriți sufletește. Ce ne ține împreună pe noi e de 100 de ori mai puternic în momentul de față decât o hârtie. Și hârtia aia va urma oricum când reușim să ne organizăm', a declarat Keo.

Keo și Misty sunt extrem de discreți când vine vorba de viața lor privată, iar cu siguranță nunta va fi una restrânsă. Artistul vrea să semneze actele de căsătorie, însă lipsa organizării i-a cam dat bătăi de cap.

Misty, despre relația cu Keo

În unul din rarele interviuri acordate, într-o relatare pentru ciao.ro, Misty a vorbit despre modul în care scandalul i-a marcat relația cu Keo și eforturile făcute pentru a rămâne sudați.

Pornisem cu dreptul în industria muzicală, dar mi-am dat cu stângul in dreptul, daca pot spune asa. Piesa Bang’ cu care m-am lansat în cariera solo se licențiase în foarte multe țări și în loc să îmi onorez invitațiile la posturile de radio și tv din acele țări, eram prea prinsă în vâltoarea unui scandal care a luat o foarte mare amploare la acea vreme, ne-a afectat foarte mult și astfel am ratat acel tren internațional’. (…) Noi am trecut prin foarte multe, am luptat și am muncit amândoi să ne salvăm relația. Arya ne-a unit și mai mult, într-adevar, ne-a făcut să fim o echipă și mai bună pentru ea‘,a  declarat Misty.

Citește și: Misty, adevărul despre ultimii cinci ani din viața ei și relația cu Keo: 'Am luptat și am muncit amândoi să ne salvăm relația'

FOTO: Facebook

Keo-și-familiaKeo-și-familia
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton