Karmen, probleme cu alăptatul după ce a născut: ”Folosim lapte praf”

 Stamen Diana
.

În urmă cu trei luni, Karmen aducea pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Deși are doar 21 de ani, artista își ia în serios rolul de mămică și știe ce este cel mai bine pentru fiica ei, Sofia Maria Rossa.

Karmen a născut prin cezariană și s-a refăcut rapid după operație. Mai multe mămici au fost curioase să afle cum a alăptat-o vedeta pe fetița ei, iar proaspăta mămică a dezvăluit abia acum că nu a reușit să o alăpteze și a fost nevoită să-i dea lapte praf. Karmen a mai povestit și cum viața ei s-a schimbat de când a apărut Sofia. Deși mulți credeau că totul este perfect, vedeta a spus cu maximă sinceritate că nu totul este așa cum se aștepta

Artista are mare noroc pentru că mama ei, dar și mama soțului ei o ajută de fiecare dată când are nevoie. Karmen își face timp și pentru ea, chiar dacă pe primul loc în viața ei este acum copilul. Vedeta nu se negjliează și se ocupă în continuare de cariera sa muzicală.

'Foarte multe întrebări au fost de la mămici. M-au întrebat cum o alăptez pe baby Rossi. Noi folosim lapte praf, pentru că am avut niște probleme după naștere cu laptele mamar. Ei îi merge foarte bine cu laptele praf, deși ceea ce funcționează la un copil nu este neapărat obligatoriu să funcționeze și la alt copil. Altă întrebare a fost cum mi s-a schimbat viața de când a apărut bebița în viața mea. Un copil în viața unei fete tinere aduce foarte multă dezordine și dezorientare. Vreau să fiu sinceră cu voi și vă spun că nu totul este lapte și miere. Ți se schimbă viața enorm de tare. Nu mai ești tu pe primul loc, copilul este pe primul loc. Cel mai frumos din toată chestia asta cu bebelușul este că nu te mai simți niciodată singură, te trezești dimineața și o vezi lângă tine', a mărturisit Karmen.

Karmen și-a revenit complet după naștere

În timp ce Sofia Maria Rossa crește în greutate pe zi ce trece, mămica ei, Karmen, slăbește pe zi ce trece, așadar, la doar trei luni de când a născut, artista arată mai bine ca niciodată, afișând o siluetă impresionantă. Cu siguranță a fost o norocoasă, cu atât mai mult cu cât, în timpul sarcinii a luat doar 12 kilograme, de 10 dintre ele reușind să scape în doar o săptămână, după cum a declarat în cadrul unui interviu.

„Nu am avut probleme. Operaţia e operaţie indiferent de situaţie şi necesită recuperare, dar când îţi ţii copilul în braţe, uiţi de durere. Toate mămicile trec prin gândul că e mai important decât ele. (…) În timpul sarcinii am acumulat 12 kilograme şi în decursul a o săptămână am slăbit zece kilograme. Ştiu că sunt foarte multe fete care mă întreabă cum am reuşit. Pot să zic să sunt norocoasă', a declarat Karmen la Antena Stars.

FOTO: Instagram

Karmen și Sofia Maria RosaKarmen și Sofia Maria Rosa

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton