Karmen e pregătită să fie mamă pentru a doua oară. Artista își dorește și un băiețel: ”Așteptăm...”

 Stamen Diana
.

Karmen este pregătită să fie mamă pentru a doua oară, însă mai așteaptă până când fiica ei va fi puțin mai mare. În urmă cu aproximativ un an, artista trecea prin emoții de nedescris și aducea pe lume o fetiță.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Karmen a născut la doar 22 de ani, iar acum pare a fi pregătită pentru a deveni mamă a doua oară. Fiica lui Adrian Minune și-ar dori și un băiețel, însă mai așteaptă puțin până când fetița ei va crește mai mare.

„Da, mi-aș dori să văd cum e să fii și mămică de băiețel, dar nu acum. Așteptăm să se facă Sofi puțin mai mare', a spus Karmen.

Tânăra mămică se ocupă singură de Sofia, iar atunci când are nevoie de ajutor apelează la mama ei sau la soacră. Karmen a mărturisit că viața ei s-a schimbat complet de când a venit pe lume fiica sa și este extrem de fericită că este o mămică tânără.

'Să fii mamă e ceva unic și, mai ales, pentru prima oară e ceva ce nu știi cum va fi. Când ești însărcinată, e un proces în care te pregătești pentru ceva ce nici tu nu cunoști, sunt foarte multe semne de întrebare, dar sunt sigură că voi face față cu brio următoarei etape din viața mea și știu că va fi una superbă.', spunea artista înainte să o aducă pe lume pe Sofia.

Citește și: Karmen a organizat dublu eveniment: botezul și ruperea turtei. Imagini de la petrecere

Care e numele lui Karmen din buletin

Puțini știu care este numele real al lui Karmen, pentru că… surpriză! Artista este în buletin Căplescu Silvia Claudia, iar numele de Căplescu l-a luat după căsătorie, înainte se numea Simionescu. Motivul pentru care i se spune Karmen a fost dezvăluit chiar de mama vedetei.

Carmen e numele de botez, numele nașei sale. Doar când era la școală i s-a spus Silvia Claudia, prin clasa I-a și a II-a, dar nu îi plăcea, apoi toată lumea i-a zis Carmen', a dezvăluit Cati, soția lui Adi Minune.

karmekarme

Citește și: Karmen apelează la terapie și dezvăluie motivele pentru care merge la psiholog: „Ar fi mult prea simplu ca viața asta să se rezume la doar ce e la suprafață”

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton