Kamara, declarație emoționantă despre fiul său diagnosticat cu o formă de paralizie celebrală: ”E un mare luptător!”

 Oana Popoiag
.
KamaraKamara

Kamara a parasit 'Ferma- Un nou început!', dar lupta lui continuă. Băiețelul lui de cinci ani, Leon, suferă de o formă de paralizie celebrală, după ce s-a născut prematur, la 36 de săptămâni. Vedeta și fiul său, însă, nu renunță: cel mic va pleca curând în Turcia, unde va avea parte de două intervenții. Dacă totul decurge în regulă, vor urma alte trei intervenții în Germania și SUA. Citește un interviu emoționant cu artistul despre relația cu Leon.

Ești tată a doi copii, fată și băiat, ce înseamnă ei pentru tine?

Totul, ei sunt viitorul. Atunci când ai copil tot timpul te gândești la viitor.

Ce sfaturi ai pentru părinții sau viitorii părinți? Cu siguranță ai învățat multe în toată perioada aceasta de când s-a născut micuțul Leon.

Nu pot să dau sfaturi, fiecare om este diferit, la fel și copiii. Leon a fost mai mult bebe, o să fie și mai mult copil pentru că are această întârziere motorie, dar totodată e funny pentru că trăiești alături de el mai mult perioadele acestea, el nu crește cu aceeași rapiditate. Savurez copilăria lui mai mult, el oricum va progresa, va progresa și va fi ok.

Ce ai învățat în toată această perioadă?

Mi-a întărit capacitatea de luptător. Am învățat să prețuiesc și mai mult – nu că nu apreciam și înainte – faptul că am două picioare valide, două mâini valide și că nu e nimic garantat, nimic nu îți vine de-a gata. Noi avem impresia că este normal să mergem, dar nu e chiar așa.

Ce ai învățat de la Leon?

Să zâmbesc mai mult și să fiu mai pozitiv. El este cel mai pozitiv puști și el e un  mare luptător, că doar nu este ușor ce face el în fiecare zi.

Ce face în fiecare zi?

În fiecare zi face kinetoterapie, fel si fel de recuperări să se facă bine. Unii se pot și plictisi, la el deja e o rutină, este foarte greu, credeți-mă, ce face el.

Ești tăticul cu super puteri?

Da , normal că sunt. Super eroul lui Leon. Lui Leon îi place muzica, nu are o piesa preferată, el este un mic Shazam. El descoperă, de fapt, dacă pui Shazam-ul lângă el și dai drumul la o piesă, cel puțin s-o știe el, o știe mai repede ca shazam-ul. Din primele două acorduri el a ghicit-o.

Foto: Pro TV, Instagram

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton