Jurnalistul Liviu Iancu a murit. Autorul romanului Xanax a făcut infarct

 Stamen Diana
.

Jurnalistul Liviu Iancu a murit. Este doliu în lumea presei din România, iar vestea tristă a fost dată chiar de colegii săi. Autorul cărții 'Xanax' avea doar 45 de ani.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

O veste tristă la sfârșit de an a rupt în două sufletele tuturor celor care l-au cunoscut și l-au apreciat pe autorul cărții 'Xanax'. Jurnalistul Liviu Iancu a murit la doar 45 de ani. Cauza morții sale este un infarct suferit luni, 28 decembrie.

Jurnalistul Liviu Iancu a murit (1)Jurnalistul Liviu Iancu a murit (1)

Anunțul șocant a fost făcut chiar de colegii săi. Nimănui nu-i vină să creadă că jurnalistul nu mai este în viață. Colegul nostru Liviu Iancu, cel mai cunoscut jurnalist de turism și autor al romanului «Xanax», ne-a părăsit astăzi. Presa pierde un jurnalist extraordinar, cu 20 de ani de experiență într-un domeniu în care a fost cel mai bun, Profit.ro pierde talentul și umorul celui mai bun scriitor din echipa căreia i s-a alăturat din prima zi, în 2015, și un prieten drag. Dumnezeu să te odihnească, Liviu!', au precizat colegii regretatului om de presă.

Citește și: Carmen Harra, previziuni pentru 2021. Ce se întâmplă cu pandemia COVID-19 și ce trebuie să facem pentru a ne fi bine

Citește și: Florin Piersic, mărturisire tulburătoare:„Mi-e frică de moarte. Peste 20 nu o să-și mai amintească nimeni de mine'

Citește și: Cu ce altă boală cumplită se confruntă Leonard Miron, după ce s-a vindecat de cancer: „Am apelat la ajutor specializat!'

Citește și: Cum se înțelege Andreea Marin cu mama iubitului ei, Adrian Brâncoveanu: „Așa cum este într-o familie'

Liviu Iancu a murit la vârsta de 45 de ani

În februarie 2019, Liviu Iancu a debutat în literatură cu romanul Xanax', o colecție de povești pline de umor, inspirate în mare parte din lumea presei și din cea de business. Iar lansarea a fost una memorabilă: totul s-a petrecut la 11.000 de metri altitudine, la bordul unei curse charter între București și Hammamet.

Apărută la Editura Trei, cartea s-a dovedit a fi un bestseller veritabil, primul tiraj s-a epuizat în doar trei zile. Iar la opt luni distanță, Xanax' a ajuns la a patrulea tiraj și un număr record de 10.000 de exemplare vândute.

Am făcut această lansare în avion pentru că mi-a fost tot timpul teamă că lumea va pleca de la lansările mele. Acum, dacă cineva vrea să plece, poate să părăsească «sala» și nu mă supăr', a declarat la acea vreme.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton