Jurnalista Maria-Denise Theodoru a murit. A primit Medalia Regele Mihai I pentru Loialitate

 Mirea Roxana
.

Jurnalista Maria-Denise Theodoru a murit. Anunțul a fost făcut de către Familia Regală a României, printr-un mesaj publicat pe rețelele sociale. Maria-Denise Theodoru a primit medalia „Regele Mihai I pentru Loialitate', în anul 2010, pentru meritele sale deosebite. Majestatea sa, Custodele Coroanei Regale, Principesa Margareta, și-a exprimat sincerele condoleanțe față de familia jurnalistei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Jurnalista Maria-Denise Theodoru a murit. Colegii de breaslă ai acesteia și nu numai deplâng trecerea în neființă a jurnalistei. Tristul anunț a fost făcut chiar de către reprezentanții Familiei Regale a României, printr-un mesaj publicat pe rețelele sociale. De-a lungul timpului, Maria-Denise Theodoru s-a bucurat de aprecierea sinceră a Familiei Regale a României.

229903572_4188749044506383_6125223871779137792_n229903572_4188749044506383_6125223871779137792_n

În anul 2010, Maria-Denise Theodoru a fost recompensată cu medalia „Regele Mihai I pentru Loialitate' pentru meritele sale deosebite, desfășurate pe mai bine de două decenii în slujba presei naționale. Majestatea sa, Custodele Coroanei Regale, Principesa Margareta, și-a exprimat sincerele condoleanțe față de familia regretatei jurnaliste Maria-Denise Theodoru.

Citește și: Larisa Drăgulescu s-a măritat, dar soacra ei nu o acceptă:„Nu o cunosc pe mama soțului meu'

Citește și: De ce l-a dus Mihaela Rădulescu pe Ayan, la 14 ani, într-un centru de dezintoxicare:„Reacția lui…'

Citește și: Zanni, dezvăluiri în premieră despre tatăl lui:„Nu o pot judeca pe mama. Pe tata…'/ EXCLUSIV

Citește și: Diana Dumitrescu, despre viața de mamă și schimbările din carieră:„Nu mă mai regăsesc în televiziune' / EXCLUSIV

Jurnalista Maria-Denise Theodoru a murit

Jurnalista Maria-Denise Theodoru a contribuit la îndeplinirea mai multor acțiuni publice ale Familiei Regale a României, de două decenii încoace. Pe de altă parte, Maria-Denise Theodoru a fost și scenarista filmului „Maria, Regina României'.

„Majestatea Sa Custodele Coroanei și ASR Principele Radu au aflat cu tristețe vestea trecerii la Domnul a jurnalistei și profesoarei Maria-Denise Theodoru. De două decenii încoace, Denise a fost o colaboratoare constantă și devotată a Casei Majestății Sale. Ea a contribuit cu creativitate și profesionalism la îndeplinirea multor acțiuni publice ale Familiei Regale, fie în domeniul radio-ului, fie în cel al cinematografiei sau al proiectelor socio-culturale.

Ea a fost, an de an, alături de eforturile Familiei Regale, cu discreție, cu generozitate și cu profundă înțelegere. De-a lungul anilor, Denise și-a legat numele de Înalte Patronaje regale, de vizite regale în comunități, de concursuri internaționale, de volume legate de Coroană și de istoria modernă și contemporană a României. Recent, ea a fost scenarista și însuflețita promotoare a filmului artistic Maria, Regina României. Un fidel susținător al principiilor și valorilor Coroanei Române, Maria-Denise Theodoru a primit Medalia Regele Mihai I pentru Loialitate, în anul 2010.

Majestatea Sa Margareta transmite, în numele Familiei Regale, condoleanțe și profundă compasiune familiei îndoliate! Dumnezeu să o odihnească în pace!', este anunțul publicat de reprezentanții Familiei regale a României, pe rețelele sociale.

Jurnalista Maria-Denise Theodoru, carieră impresionantă

Vestea că jurnalista Maria-Denise Theodoru a murit a îndurerat pe foarte multă lume. Aceasta a deținut funcții importante de-a lungul vieții și a fost răspunzătoare de mai multe dintre domeniile culturale din România. De asemenea, Maria-Denise Theodoru a fost analist, expert Afaceri Europene în Direcţia Relaţii Internaţionale din Societatea Română de Radiodifuziune. Drept urmare, aceasta a fost și colaborator al Biroului de Informare al Parlamentului European, al Institutului European din România şi trainer jurnalism pentru postul de radio Arthis de la Bruxelles, potrivit spynews.ro.

Jurnalista Maria-Denise Theodoru a mai fost și reporter acreditat al Ministerului Afacerilor Externe, Ministerul Integrării Europene, Ambasada Franței și Italiei, al Direcției de Afaceri Europene și al Academiei Române. Lista funcțiilor importante deținute de Maria-Denise Theodoru nu se oprește aici. Jurnalista a mai fost și corespondent special în Paris, Bruxelles, Londra și Strasbourg între anii 1998 și 2017.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton