Joshua Castellano, unchiul fostului soț al Antoniei, s-a despărțit de iubită, după 7 ani de relație

 Stamen Diana
.

Încă o despărțire la început de an în showbiz-ul românesc. Joshua Castellano, unchiul fostului soț al cântăreței Antonia, s-a despărțit de iubita sa, după 7 ani de relație.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Anul 2021 a început cu stângul pentru Joshua Castellano, pentru că s-a despărțit de iubită, potrivit Spynews. Femeia i-a fost alături în ultimii șapte ani și au avut o relație destul de discretă.

Joshua Castellano s-a despărțit (2)Joshua Castellano s-a despărțit (2)

Dacă mulți credeau că cei doi vor ajunge în fața altarului, ei bine cei doi au luat-o pe drumuri diferite. Se pare că separarea a avut loc în urmă cu câteva luni, mai exact în luna august a anului trecut.

Unchiul fostului soț al cântăreței Antonia nu a avut nimic de împărțit cu fosta iubită. Deocamdată nu se cunoscut motivele pentru care Joshua Castellano s-a despărțit de femeia cu care a stat în aceeași casă timp de 7 ani.

Citește și: Claudia Pătrășcanu, prima reacție după ce au apărut imaginile cu Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu. „Am plecat plângând”

Citește și: Ce se întâmplă cu divorțul dintre Andreea Antonescu și Traian Spak. Ce spune artista despre împăcare: „Niciodată să nu spui niciodată'/ EXCLUSIV

Citește și: Primele imagini din vila în care s-au mutat Adela Popescu și Radu Vâlcan: „Avem uși care nu se văd'

Citește și: Cristina Spătar, prima fotografie alături de iubitul ei, mai tânăr cu 21 de ani: „Suntem împreună de la divorț'

Dosar penal pe numele Castellano

O petrecere la care ar fi participat 19 persoane a fost dată în cinstea fiului patronului clubului Bamboo, Joshua Castellano, susțin surse din cadrul Poliției pentru Libertatea.

Evenimentul ar fi avut loc în luna noiembria a anului trecut, în plină pandemie, într-un local din sectorul 2 al Capitalei.

Pe numele organizatorului a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor. De asemenea, participantii la eveniment au primit amenzi în valoare totală de 52.000 de lei.

„La data de 24 noiembrie a.c., în jurul orei 0.00, polițiști ai Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secțiile 6 și 7 Poliție, au depistat, în urma unei sesizări prin 112, la o adresă din București, sectorul 2, unde funcționează un salon de evenimente, un bărbat care își organiza ziua onomastică, la care participau aproximativ 19 de persoane’, se arată în comunicatul transmis de Poliția Capitalei.

FOTO: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton