Jorge rupe tăcerea și recunoaște că s-a luptat cu depresia după divorț: "Am clacat. A fost o perioadă îngrozitoare"

 Cica Cristina
.

Jorge a trecut în urmă cu câțiva ani printr-un divorț dureros, care a lăsat o amprentă puternică asupra lui, mai ales pentru că a fost nevoit să stea departe de fiica lui. Artistul se deschide și recunoaște că s-a luptat cu depresia și că a trăit momente îngrozitoare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În general, este o fire pozitivă și apare mereu cu zâmbetul pe buze, astfel că nimeni nu bănuiește că Jorge s-a luptat și cu depresia la un moment dat. Și-a refăcut viața și și-a găsit fericirea în brațele altei femei, numai că, la un moment dat, artistul a trecut prin clipe de coșmar. Sințea că nu se mai regăsește nici în plan personal și nici profesional. Mai mult, el ar fi vrut chiar să se lase și de muzică în urmă cu aproximativ șase ani, când a fost afectat de emoții atât de puternice încât să intre în depresie.

Citește și: Giulia și soțul ei aniversează 8 ani de căsnicie! „Nu ne-am dat seama când au trecut'.Cum arătau atunci și acum

Am fost în depresie în 2017-2018, dar ce mai grav episod l-am avut tot anul 2014. M-a afectat foarte tare despărțirea de fiica mea, Karina. Divorțul nu m-a afectat atât de mult, pentru că a fost decizia mea și oricum eram pregătit să fac asta, dar separarea de fiica mea a fost un sentiment foarte puternic pentru mine. Nu calculasem asta. Am zis că o să fie bine, că o să ne vedem. Ideea este că nu prea ne-am văzut o perioadă și nu din cauza mea sufeream foarte mult. Atunci m-a lovit depresia. Te lovește exact când nu te aștepți și, nu mai aveam ce să fac nici pe plan muzical, nici cu Karina. Nu mai descopeream nici o melodie pe care s-o lansez, lumea îmi spunea să-mi schimb numele de Jorge, că nu știe nimeni de mine. Atunci am clacat. A fost o perioadă îngrozitoare, până la jumătatea lui 2015, când am vrut să mă las de muzică, de tot', a mărturisit Jorge pentru Libertatea.

Citește și: Momente terifiante pentru nepoata lui Michael Jackson! A fost înjunghiată de șapte ori de o vecină.Motivul atacului, în plină stradă

Jorge: „Mă tot rugam la Dumnezeu”

Pentru a se pune pe picioare, Jorge a apelat la ajutorul lui Dumnezeu: La un moment dat au apărut niște fonduri europene, am început să cunosc oameni, mi-am făcut studio de înregistrări și, în august, m-a lovit piesa «Nimeni nu-i perfect». Visam într-o noapte, m-am trezit cu linia melodică. Era de ziua Sfintei Maria. Mă tot rugam la Dumnezeu să-mi dea o melodie, să am și eu o melodie cunoscută. Mi-a dat exact când am avut nevoie', a mai povestit el.

Jorge a urmat mai multe seminarii de dezvoltare personală, emoțională, pentru a-și putea reveni complet.

În toată perioada aia 2014-2015 și în ultimii ani am avut o grămadă de seminarii de dezvoltare personală, emoțională, constelații familiale și am învățat care este rolul fiecăruia în familie și de ce fiecare să aibă rolul lui: de primul copil, al doilea copil, soț, soție, care e ordinea. Nu există ca tatăl să ia rolul copilului și copilul rol de tată sau mamă. Copilul să ordone sau alte lucruri care se întâmplă destul de des în foarte multe familii. Că și la noi se întâmpla înainte. Erau șefii noștri până am zis… frână', a mai declarat artistul.

Citește și: Mario Fresh, primele imagini după ce a fost bătut în clubul din Mamaia.„Nu există maxilar rupt…'

Jorge, în culmea fericirii pentru că fiica sa se va muta în România

Între timp, artistul ține legătura cu fiica lui, Karina, se văd des cu ajutorul tehnologiei, prin videocall, iar lucrurile s-au așezat favorabil în viața lui. Din păcate, din cauza restricțiilor impuse din pricina coronavirusului nu își poate vedea în carne și oase fetița, Karina Maria, care s-a stabilit cu mama sa în Statele Unite. Fetița trebuia să vină în luna martie, însă venirea sa a fost anulată înainte de a se închide granițele: „Am anulat venirea Karinei din luna martie anul acesta încă dinainte de a se închide granițele cu SUA, tocmai pentru a o proteja', a spus Jorge în exclusivitate pentru VIVA!

Citește și: Teo, dezvăluiri neașteptate despre relația cu fiica sa, în vârstă de 16 ani:„Dacă Maia își va dori să facă televiziune, n-are decât să încerce! Îi stau la dispoziție'/ EXCLUSIV

După ce i s-a anulat de mai multe ori zborul, micuța s-a întors, spre bucuria tatălui, din nou în țară, de data asta pentru a se muta definitiv în România.

Jorge-3Jorge-3

Sursa foto: PR, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton