Jonah Hill și Gianna Santos s-au despărțit după 2 ani de relație. Cu puțin timp în urmă, aveau planuri de nuntă

 Cica Cristina
.

O nouă despărțire în showbizul internațional! Jonah Hill și Gianna Santos au rupt logodna și s-au despărțit după 2 ani de relație, când nimeni nu se aștepta!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

După vestea că actorul Jonah Hill și fotograful Gianna Santos s-au logodit toată lumea aștepta ca cei doi să facă pasul următor și să se căsătorească! În loc să bată clopote de nuntă, însă, cei doi și-au spus adio după doi ani de relație.

Citește și: Andreea Bălan, confesiuni sincere despre temeri și regrete:„Se pot ierta greșelile în funcție de conjuctură. E un regret pe care îl am…'/ EXCLUSIV

Aveau planuri de căsătorie, însă lucrurile au luat o turnură neașteptată, iar între timp s-au despărțit.

Citește și:Andreea Antonescu a dezvăluit motivul pentru care nu a divorțat încă!„Viața m-a învățat să nu-mi mai fac planuri'

Jonah Hill și Gianna Santos au rupt logodna

Jonah Hill și Gianna Santos au rupt logodna la mai puțin de un an de când anunțaseră că se vor căsători, vestea luând prin surprindere nu doar fanii, ci și apropiații. Totuși, potrivit People, cei doi au rămas în relații bune, despărțirea fiind una amiabilă.

Citește și: Liviu Vârciu îl acuză pe Pepe că i-a furat iubita:„Am iubit-o, iar el a venit cu ea de mână, la ziua mea. Cât tupeu să ai?'

WSJ Magazine 2018 Innovator Awards, 110718WSJ Magazine 2018 Innovator Awards, 110718

De notat ar fi că Jonah Hill și Gianna Santos au fost extrem de discreți pe tot parcursul relației, aparițiile lor împreună fiind destul de rare. Au făcut tot posibilul să-și trăiască povestea de dragoste departe de ochii curioșilor și de blitzuri și camere de luat vederi.

De altfel, nici acum cu despărțirea lucrurile nu au stat diferit, căci cei doi nu au făcut nicio declarație cu privire la motivele pentru care au decis să meargă pe drumuri separate.

Sursa foto: Hepta, Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton